GRATIS: Kom weer volledig in contact met je authentieke zelf

Ik neem je graag mee in een trancereis meditatie waarbij jij op zoek gaat naar je gewonde zielsdelen, zodat je de verbinding kunt herstellen. Met deze gratis meditatie leer je van de wond die jou beperkt naar je potentieel te komen. Wil je daarna meer over jezelf leren vanuit je thuisplek? Meld je dan ook aan voor de Masterclass "Leer jezelf kennen". 

LIVE: Breng je relatie naar een dieper niveau

Wat?

Jullie zijn een volledige dag deelgevers en deelnemers in een groep van maximaal 8 mensen waarin je elkaar opnieuw gaat ontmoeten (op hartsniveau), zorgen (voor jezelf en elkaar) en borgen (veiligheid vinden).

Methodieken als Emotional Focussed Therapy (EFT) en Systemisch Werk maken onderdeel van de dag. Het werken met groep is vaak heel krachtig voor ieders proces en heling. De veiligheid binnen de groep wordt meestal al snel gevonden.

Bij 3 of 4 koppels ben ik samen met een co trainer om iedereen de aandacht te geven die het verdient.

 

๐™‹๐™ง๐™ค๐™œ๐™ง๐™–๐™ข๐™ข๐™–

Bij Zielswerk in Relaties gaan jullie op reis van hoofd naar hart door eerst te onderzoeken welke dynamiek (bewust en onbewust) jullie hebben aangenomen. We starten met het verbinden in communicatie processen (EFT).

Jullie gaan vervolgens de ademsessie doen (verbonden-chaotisch-ademen op muziek) waarin ik jullie begeleid en de veilige sfeer en plek creรซer zodat jullie bij je eigen diepere laag kunt komen. Je bent en blijft altijd zelf in controle over wat je wel en niet wilt toelaten maar ik daag je uit om je eigen bescherming wat los te laten.

Het doel van de ademsessie is om bij je eigen kwetsbare en verborgen delen te komen zodat jullie nadien tot een diepere verbinding kunnen komen en eerlijk en open aandacht aan elkaar kunnen bieden.

 

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฌ๐™–๐™˜๐™๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™—๐™ž๐™Ÿ ๐™•๐™ž๐™š๐™ก๐™จ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™ ?

-Je ontdekt je eigen triggers en die van de ander

-Je leert wat jouw angst is en wat jouw liefde inhoudt

-Je leert aanwezig te zijn bij de ander zonder jezelf erin te vermengen

-Je zorg voor de ander wordt onvoorwaardelijk

-Je leert emoties te uiten binnen een veilige omgeving

-Je leert aan te geven wat je nodig hebt en waar je grens ligt

-Je leert om hulp te vragen en specifiek hierin te zijn

-Je ontvangt de liefde waar je naar verlangt

-Je verbinding met elkaar wordt steviger

-Je krijgt tools mee om verder te bouwen aan de relatie


๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ


Aan het einde van de dag gaan jullie naar huis met tools om je relatie te verstevigen en patronen te doorbreken en de liefde (voor jezelf) verder te ontwikkelen.

 

Samen met Jan Wiggers (mijn levenspartner) begeleid ik jullie tijdens de ademreis. Zijn rustige en mannelijke energie en aanwezigheid versterkt het balans in de groep.


Kosten: jullie bijdrage voor deze intensieve en transformerende dag met je partner is โ‚ฌ148,50 p.p. Koffie en thee met lekkers is aanwezig (graag je eigen verzorgde lunch meenemen).

ONLINE: Omgaan met oordelen

DEZE WORKSHOP WORDT TIJDELIJK NIET MEER GEGEVEN. Wรฉl krijg je een samenvatting wanneer je mijn e-werkboek "Masterclass "Leer jezelf kennen" ontvangt. 


Online workshop: Omgaan met oordelen.


  • Waarom oordelen we?
  • Hoe gaan we hiermee om?
  • Wanneer werkt het wel en wanneer niet?
  • Hoe kom ik โ€˜losโ€™ van alle oordelen om me heen?
  • Kan je als professional eigenlijk wel neutraal zijn?


Mijn hele leven lang heb ik last gehad van oordelen. Oordelen over anderen, van anderen, en vooral over mijzelf. In mijn werk als mediator en vergevingscoach is een oordeel de rode draad bij conflicten, extern en intern. Mijn eigen โ€˜lastโ€™ รฉn de werkervaring heeft ervoor gezorgd dat ik dit ben gaan ontrafelen.

DOEL: In deze online workshop geef ik je inzage hoe we met oordelen omgaan. Met een praktisch 4 stappen model leer je beter met oordelen om te gaan. ร“ok de oordelen over jezelf. Je kent het wel; die innerlijke criticus die telkens bij je is waardoor je stil blijft staan. Door zelf te bergijpen hoe oordeelvorming werkt krijg je tools aangereikt die je helpen in jouw communicatie. Je zal daarna sneller gaan herkennen wanneer je wel of niet in verbinding met jezelf of de ander bent. Maar nog mooier; je maakt een begin met een leven waar liefde boven angst komt te staan. Je een JA tegen jezelf zegt.

PRAKTISCH: De online workshop duurt 2 uur. Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers. Ben je geรฏnteresseerd? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF om op de hoogte gehouden te worden.

DEELNAME: Je ontvangt na aanmelding een link voor de online omgeving (via Teams) รฉn een betalingsverzoek. Jouw bijdrage is โ‚ฌ49,- (voor bedrijven exclusief btw)