Wil jij de verbinding herstellen met je intuïtie en oerkracht en volledig leven als je authentieke zelf?

Haal je gewonde zielsdelen terug in deze geleide trancereis meditatie en stap terug in je potentie.
Meld je kosteloos aan voor deze trancereis meditatie.

Kom weer volledig in contact met je authentieke zelf

Wil je terug naar je potentieel, je unieke zelf om meer vanuit je gevoel te leven en ervaren?

Wil jij luisteren naar 'Ik voel dat ik dit nu mag gaan doen' of 'Mijn onderbuikgevoel zegt dat er iets niet klopt'?

Er is niets zo waardevol in het leven als je authentieke zelf kennen. Te luisteren naar je intuïtie en de signalen van je lichaam, keuzes te maken vanuit je hart en weer in contact komen met je ware kern.

Ik neem je graag mee in een trancereis meditatie waarbij jij op zoek gaat naar je gewonde zielsdelen, zodat je de verbinding kunt herstellen.

Als je deelneemt aan deze meditatie laat je alle sluiers, overtuigingen en oordelen die je over de jaren voor waarheid hebt aangenomen los. Je komt weer in verbinding met je potentieel. Jouw oerkracht; de kracht die je helpt op de weg naar persoonlijke groei, ontwikkeling en bij het maken van de juiste keuzes.

Meld je nu kosteloos aan en krijg direct toegang tot deze trancereis meditatie via onderstaande knop!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Direct toegang
 
"Wanneer de behoeftes van je ziel meer ruimte krijgen om naar de oppervlakte te komen en het je lukt deze gaandeweg te vervullen, voel je een verbinding en verrijking die je nog niet kende!" 

Wat zijn gewonde zielsdelen?

De eerste acht jaar van je leven, wordt jouw basis voor het leven gelegd. Na je achtste jaar heb je alle emoties ontdekt en zijn de emoties die je daarna ervaart, gekoppeld aan herinneringen van bepaalde gebeurtenissen. Een angstige emotie op jonge leeftijd kan zó angstig of pijnlijk zijn dat je een manier van overleven vindt om dit hanteerbaar te maken. Hier zijn niet altijd grote trauma's voor nodig. Ook een kind dat even geen aandacht of ondersteuning krijgt, kan dit als trauma ervaren. Beperkende kernovertuigingen die dan bedacht worden, zijn ondersteunend om emoties als angst of verdriet niet te hoeven voelen.

Ik help mensen te ontdekken welke patronen of strategieën ze onbewust aangenomen hebben, hoe ze hier mee om kunnen gaan of kunnen transformeren.

Door deze onbewuste strategieën kom je als kind, en later als volwassene, verder van je gevoelens en emoties te staan. Zo komen er mogelijk delen van jezelf nooit tevoorschijn. Het zijn vaak eigenschappen die je bewondert in anderen en waar je zelf naar verlangt. Denk aan speelsheid, vertrouwen, zelfverzekerdheid, creativiteit en zelfexpressie. Deze gewonde eigenschappen noemen we gewonde zielsdelen.

We leven in een tijd waarin we veel vanuit ons hoofd leven. Wetenschap is belangrijker dan intuïtie. Oordelen verwijderen ons van onszelf en we staat steeds verder van elkaar vandaan door taal en gedrag. Heb jij ook het verlangen om terug te komen bij je gevoel? Het is niet voor niets een tijd van keuzes maken en oordelen. Het fysieke gevoel en de emoties die we ervaren als reactie op de gedachten die we geloven, is de ingang naar meer bewustwording. Het brengt je dus weer dichter bij jezelf, bij je pure liefdevolle zelf.

"Welke patronen of strategieën heb jij onbewust aangenomen waardoor je verder van je gevoel en emoties bent komen te staan? Deze geleide trancereis meditatie  brengt je weer dichter bij jezelf, bij je gevoel."

Aanbevelingen

"Leonie geeft een goede, heldere uitleg over wat deze meditatie inhoudt en brengt hierdoor rust en vertrouwen. Ze spreekt rustig, duidelijk en de begeleiding op de drum is bijzonder. Deze meditatie is niet spannend of eng. Eigenlijk is het heel fijn omdat je zelf de regie hebt. Voor mij persoonlijk heeft het bevestigd wat ik eigenlijk al wist en spoort het aan tot meer zelfontplooiing en zelfacceptatie. Het is een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen."
testimonials-leopot

Linda

“Eerst dacht ik dat het een meditatie was zoals die van velen. Maar als snel raakte ik in diepe ontspanning en voelde deze heel anders. In deze trancereis van Leonie kwam ik mijn angstige meisje tegen en het voelde heel fijn hoe ik mijn deel mee terug kon nemen als volwassen vrouw. Het voelde als een helende reis die mij echt verder brengt. Toen ik kort daarna een ruzie kreeg met mijn partner kon ik veel beter voelen waar ik geraakt werd en konden we er samen goed over praten. Ook stond ik veel meer open voor meer inzichten dagen erna. Deze reis was een cadeautje aan mij en mijn innerlijk kind.”
testimonials-leopot
Sonia
”Ik wilde altijd al een keer een soul retrieval doen en ik voelde dat het nu mijn beurt was om mijn verloren zielsdelen te gaan ontmoeten. Het was heel gemakkelijk om met de stem van Leonie mee te gaan en de drum hielp mij heel goed om naar de diepte te gaan. In de grot kreeg ik een inzicht die mij verbaasde en er is iets heel mooi op een plek gevallen. Ik ga deze meditatie nog vaker doen om nog meer inzichten te ontvangen. Iedereen zou het eens bij zichzelf moeten onderzoeken om blokkades op te ruimen.”
testimonials-leopot
Dianne
"Lieve Leonie,

Dank je wel voor de prachtige meditatie.

Wat een waardevol geschenk!

Ik ga de meditatie nog een aantal keren herhalen.

Deze resoneert helemaal met mijn innerlijke proces.

Heel bijzonder!"testimonials-leopot
Elsbeth

Ja, ik wil mijn gewonde zielsdelen terugnemen

en ik doe graag kosteloos mee aan deze trancereis meditatie!

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Direct toegang
Your information is safe with us