Er is meer dan je denkt

ZIELSWERK IN RELATIES

Dat je op deze pagina bent gekomen laat al zien dat je het diepe in durft te duiken. Dit is even heel wat anders. Uitdagend, maar een geschenk voor jezelf.

Wat kan je verwachten?

  • Je ontdekt je eigen triggers en die van de ander
  • Je leert wat jouw angst is en wat jouw liefde inhoudt
  • Je leert aanwezig te zijn bij de ander zonder jezelf erin te vermengen
  • Je zorg voor de ander wordt onvoorwaardelijk
  • Je leert emoties te uiten binnen een veilige omgeving
  • Je leert aan te geven wat je nodig hebt en waar je grens ligt
  • Je leert om hulp te vragen en specifiek hierin te zijn
  • Je ontvangt de liefde waar je naar verlangt
  • Je verbinding met elkaar wordt steviger
  • Je krijgt tools mee om verder te bouwen aan de relatie


Wat is Zielswerk?

Wat is een ziel en wat is werk? Een ziel hebben we allemaal. We zijn een energetisch wezen die reist tussen levens in. En in elk leven hebben we opdrachten uit te werken. ‘Werk aan de winkel’ dus. Die levensopdrachten zijn niet eenvoudig en hebben we een heel leven voor gekregen. Je kan ervoor kiezen om achteruit te zitten en te doen alsof alles voldaan en goed is. Maar leven is meer dan niet-doodgaan. Relaties, met wie dan ook, zijn bij uitstek het kader waarbinnen je het leven ervaart, waarin je jouw levensopdrachten ontdekt. Een ziel heeft maar één missie, en dat is thuiskomen. Daar waar zij vandaan komt. Uit de goddelijke bron, de eenheid, het Al, de plek van onvoorwaardelijke liefde en intense vrede.

Je relatie is dus je grootste leermeester en richtingwijzer om ‘thuis’ te komen. Al begrijpen we dit niet omdat we vaak belemmert worden door allerlei kernovertuigingen en bijbehorende emoties. En we reageren altijd vanuit een overlevingsmechanisme. Het is dus de kunst om hier doorheen te breken en dichter bij het hart te komen. Je kan het zien als Mario kart die allerlei hindernissen moet gaan om tot zijn doel te komen. Die hindernissen zijn delen in onszelf, de verwondingen, overtuigingen, fysieke en emotionele littekens. Wanneer je je bestemming weet, dan vind je de moed in jezelf om de hindernissen te doorlopen.

Samen thuiskomen?

Wil je met je geliefde onderzoeken waar je van elkaar kunt leren, wat je bij elkaar te zoeken hebt, hoe je elkaar kunt ondersteunen, kunt aanvullen in plaats van in te vullen en elkaar de borging kunt geven zonder jezelf te verlaten? Maak dan de keuze om samen de diepte in te gaan waar je elkaar weer met je hart ontmoet.

Zielswerk met helende ademhaling

Elke keuze is heel persoonlijk. Bespreek met elkaar welke jullie het meest aanspreekt. Heb je vragen, neem gerust contact op met mij.


Privé sessie(s) met elkaar.   

Hoe en wat: ik begeleid jullie (ongeveer 6 uur) in de reis van hoofd naar hart door eerst te onderzoeken welke dynamiek (bewust en onbewust) jullie hebben aangenomen. Dit doen we door de Houd Me Vast methodiek van Sue Johnson. Mogelijk doen we een relatieopstelling vanuit het systemisch werk. Vervolgens gaan jullie een ademsessie (‘verbonden-chaotisch-ademen’) samen doen waarin ik jullie begeleid en de veiligheid creëer zodat jullie bij je eigen diepere laag kunt komen. Je bent en blijft altijd zelf in controle over wat je wel en niet wilt toelaten maar ik daag je uit om je eigen bescherming wat los te laten. Dit kan een begin zijn van een proces dat meerder sessies vraagt. Bij 2 en meer sessies leer je ook hoe je elkaar kunt begeleiden bij ademsessies en wat dit voor jullie relatie betekend. Samen gaan jullie een ware en intensieve transformatie aan.


Met elkaar de diepte in - Intensieve workshop voor koppels.


Jullie zijn een volledige dag deelgevers en deelnemers in een groep van maximaal 8 mensen waarin je elkaar opnieuw gaat ontmoeten (op hartsniveau), zorgen (voor jezelf en elkaar) en borgen (veiligheid brengen). Bij Zielswerk in Relaties gaan jullie op reis van hoofd naar hart door eerst te onderzoeken welke dynamiek (bewust en onbewust) jullie hebben aangenomen. Dit doen we door de methodiek van Sue Johnson; EFT en 'Houd Me Vast'. Mogelijk doen we een relatieopstelling vanuit het systemisch werk wanneer hierom gevraagd wordt. (Omdat het hele persoonlijke processen zijn is er ruimte voor persoonlijke verwerking.) Jullie gaan vervolgens de ademsessie doen (verbonden-chaotisch-ademen op muziek) waarin ik jullie begeleid en de veilige sfeer en plek creëer zodat jullie bij je eigen diepere laag kunt komen. Je bent en blijft altijd zelf in controle over wat je wel en niet wilt toelaten maar ik daag je uit om je eigen bescherming wat los te laten. Jullie liggen naast elkaar en op de onbewuste laag zijn jullie verbonden.


𝙎𝙖𝙢𝙚𝙣 𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙟𝙪𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙚𝙣 𝙬𝙖𝙧𝙚 𝙚𝙣 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙣𝙨𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙩𝙧𝙖𝙣𝙨𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖𝙩𝙞𝙚 𝙖𝙖𝙣.


Wil jij meer weten over transformatief ademwerk én over plantmedicijn ceremonies?