DE VERGEVINGSCODE®

De vergevingscode® is de verzamelnaam voor alles wat met de route naar zelfliefde te maken heeft.


Vergeven is een werkwoord. Het proces hiervan gaat van buiten naar binnen, pelt de ui, ontrafelt, transformeert verzacht, maakt verbinding, verlicht, bevrijd. Vergeven is een woord dat je op elk bewustzijns pad tegenkomt. Omdat het de enige manier is om weer terug te keren naar de bronliefde. Vergeven gaat over accepteren en afsluiten, loslaten en verbinden. Het gaat over eenheid en gelijkwaardigheid, over moed en zelfexpressie, over compassie, mededogen en hoop.

De Vergevingscode voor jou

Direct naar het aanbod


Zelfliefde in de praktijk

Je bent autonoom verbonden met anderen. Je kiest voor jezelf, je gelooft in jezelf, voelt vertrouwen, staat stevig in je schoenen en mag je van jezelf kwetsbaar zijn. Je empathie en mededogen staat aan en je voelt hierin dat je keuzes kunt maken die goed voelen. Je reikt uit naar de harten van anderen zonder ze te willen veranderen. Je ziet jezelf als gelijkwaardig met de ander en handelt ernaar. Je zelfexpressie is vrij van oordelen, je innerlijke rust is snel terug. Je geeft en lichaam zijn één en je dankbaarheid verlicht je bewegingen, letterlijk en figuurlijk. Je kan met iedereen overweg, ook al ben je het niet met de ander eens. Je kan onderscheid maken wat van jou en van de ander is. Je herkent gevoelens van afkeuring en afwijzing en weet hoe je ermee om gaat. Je zorgt voor jezelf en is je omgeving niet ongezien. Je ziet en luistert met je hart. 


Mensen met zelfliefde herkennen de liefde in anderen. De frequentie, de uitstraling is voor iedereen die hetzelfde verlangt zichtbaar, voelbaar. Ook al herkennen we het niet altijd als iets van onszelf en wijzen wij de schoonheid toe aan de spiegel die het ons laat voelen. Zo wijzen wij de verliefdheid toe aan die ander maar is het de zelfliefde waartoe we even weer toegang hebben. Net zolang tot de oude levenservaringen weer herinnerd worden door de interactie. Relaties met elke ander zijn de ultieme uitdaging om zelfliefde te onderzoeken. Daar waar je zelfliefde verloren hebt, daar kun je het ook weer vinden. 


De Vergevingscode® bied je de instrumenten hoe te vergeven, wijst bekende en onbekende paden naar zelfliefde, organiseert retraites, programma's om alleen of met elkaar aan zelfliefde te vinden. De Vergevingscode® geeft inzichten om het bewustzijn te vergroten. Geïnspireerd door wereldwijde kennis en oeroude ervaringen. Een verzameling van bewezen methodieken, filosofieën en inheemse tradities.


Wil jij ook weer Terugkeren naar jouw bronliefde? Verlang jij ernaar om thuis te komen in je hart en je compassie voor je omgeving weer te voelen?

Met de Vergevingscode® bewandel je het pad van vergeven. Met als doel om voor jezelf en samen met anderen weer zelfliefde te vinden in het hart. 

Vele wegen leiden tot... zelfliefde

Download de helende trancereis meditatie - verloren zielsdelen vinden

E- werkbook 

Masterclass 'Leer jezelf kennen' 60 pagina's met oefeningen

Online retraite programma

Online vergeven 'Terugkeer naar Liefde' - 5 modules vol geschenken

Workshop Familieopstellingen

Bekijk hier de agenda van de workshops (1 dagdeel) 

1-Daagse live retraite -  'Tribalhealing'

12 februari 2023 - Helende dag met invloeden uit het Sjamanisme

3, 4 en 5 maart 2023 - Je relaties verstevigen met meer inzicht

12

februari
10:00

Tribal healing

soul retrieval en heling met de tribe

3

maart
10:30

Relatiebestaansrecht

3 daagse retraite all-inclusive

Ethiek Revolutie e-festival

Van 18 tot en met 26 februari vindt de tweede editie van het Ethiek Revolutie e-festival plaats. Tijdens dit online festival kun je 9 dagen lang, vanuit je eigen huis, webinars volgen die je zullen inspireren om directe betere ethische keuzes te maken in jouw dagelijks leven.

Ik zal over VERGEVEN spreken. Stap voor stap neem ik je mee in het Vergevingscode hartmodel.

Webinar 'Speelt vergeving voor mij een rol?'  - Vrijdagavond 24 februari 2023, 20:00 uur:  

Rode Maan Festival

Op 16, 17 en 18 juni 2023 is het Rode Maanfestival. Het is een driedaags festival voor vrouwen die graag de verdieping zoeken én van een feestje houden. Een weekend voor jezelf, waarin vooral alles mag.

Samen met ongeveer 150 vrouwen kamperen op een prachtige plek op het Twentse platteland, inspirerende workshops volgen, jezelf laten koesteren met bijvoorbeeld een fijne massage of een healing, lekker eten en drinken, dansen onder de sterren als je daar zin in hebt, de stilte zoeken…

Ik zal 2 workshops geven als Rode Maanvrouw: "Wij zijn wijs, wild en vrij!" & "Tribal healing". Daarnaast verzorg ik koestersessies "Je krachtdier laten spreken". 


Vergeven, hoe doe je dat? 

Was deze vraag maar eenvoudig.

Vergeving is het volledig accepteren van de pijn die is aangedaan of de schuld of schaamte waarmee je al geruime tijd leeft en daar vrede mee te krijgen. Je geeft mee met hetgeen zich voordoet en laat je meevoeren met wat zich aandient. Dit betekent niet dat je het overal mee eens hoeft te zijn maar dat je wel voor jezelf een keus maakt hoe je ermee omgaat. De wijzen waarop je ermee omgaat kun je leren.


Wist je dat iedere seconde stress een negatieve invloed heeft op jouw immuunsysteem en daarmee slecht is voor je gezondheid.

Jij wilt toch ook vrij zijn van negatieve emoties en gedachten over gebeurtenissen uit het verleden! 

Het verleden kun je niet veranderen. Hoe je er overdenkt wel. Zelfvergeving en vergeving voor de ander is een belangrijke sleutel. Ongeacht of de ander hier wel of niet van af weet maakt vergeving de weg vrij om tot een eventuele verzoening te komen wanneer je een relatie wilt laten blijven bestaan. Bijvoorbeeld als je ouders, kind of familie bent.

De shit van het verleden als mest voor de toekomst.

Ben je verstrikt geraakt in je emoties na een scheiding? Blijft het conflict met de ander en in jezelf onopgelost? Gaat je gezondheid achteruit door stress en rouw? Blijf je pijnlijke patronen herhalen, ook in nieuwe relaties?

 

Vergeving vermindert de lichamelijke en geestelijke last die je kunt ervaren van de afgeleiden van woede. Je ervaart meer verbondenheid en daardoor minder stress en alle mentale en lichamelijke klachten die hiermee gepaard gaan. Wat je hebt ervaren, raakt ondergeschikt aan de wijze waarop je ermee omgaat. Hiermee is vergeving een daad vanuit eigenbelang. Een bewuste keuze die je voor jezelf maakt. Met een beetje moed en door het maken van de juiste keuze krijg je zelf je leven weer in handen.


Vergeven doe je voor jezelf. Omdat je een gelukkiger en gezonder leven voor jezelf wenst.

Met de intentie vanuit je hart wordt je blik naar de buitenwereld vol van liefde. Werk mee aan meer compassie en mededogen in de wereld en leer van vergeven.

Ben je al verder in je bewustwording of zoek je meer overgave onder begeleiding?


Transformatief ademen & helende plantmedicijnen