DE VERGEVINGSCODE®

Terugkeer naar Liefde

Direct naar het aanbodDe Vergevingscode®De codes van vergeving zijn praktisch gemaakt de weg terug naar zelfcompassie te vinden.


Vergeven is een werkwoord. Het proces hiervan gaat van buiten naar binnen, pelt de ui, ontrafelt, transformeert verzacht, maakt verbinding, verlicht, bevrijd. Vergeven is een woord dat je op elk bewustzijns pad tegenkomt. Omdat het een belangrijke manier is om weer terug te keren naar de liefde die je al vanaf de geboorte in je had. Vergeven gaat over accepteren en afsluiten, loslaten en verbinden. Het gaat over eenheid en gelijkwaardigheid, over moed en zelfexpressie, over compassie, mededogen en hoop.

De Vergevingscode® voor jou

ontdek de producten en retraites


Zelfliefde in de praktijk

 • Je bent autonoom verbonden met anderen.
 • Je kiest voor jezelf, je gelooft in jezelf.
 • Je voelt vertrouwen, staat stevig in je schoenen en mag je van jezelf kwetsbaar zijn.
 • Je empathie en mededogen staat aan en je voelt hierin dat je keuzes kunt maken die goed voelen.
 • Je reikt uit naar de harten van anderen zonder ze te willen veranderen.
 • Je ziet jezelf als gelijkwaardig met de ander en handelt ernaar.
 • Je zelfexpressie is vrij van oordelen, je innerlijke rust is snel terug.
 • Je geeft en lichaam zijn één en je dankbaarheid verlicht je bewegingen, letterlijk en figuurlijk.
 • Je kan met iedereen overweg, ook al ben je het niet met de ander eens.
 • Je kan onderscheid maken wat van jou en van de ander is.
 • Je herkent gevoelens van afkeuring en afwijzing en weet hoe je ermee om gaat.
 • Je zorgt voor jezelf en is je omgeving niet ongezien.
 • Je ziet en luistert met je hart. 


Mensen met zelfliefde herkennen de liefde in anderen. De frequentie, de uitstraling is voor iedereen die hetzelfde verlangt zichtbaar, voelbaar. Ook al herkennen we het niet altijd als iets van onszelf en wijzen wij de schoonheid toe aan de spiegel die het ons laat voelen. Zo wijzen wij de verliefdheid toe aan die ander maar is het de zelfliefde waartoe we even weer toegang hebben. Net zolang tot de oude levenservaringen weer herinnerd worden door de interactie. Relaties met elke ander zijn de ultieme uitdaging om zelfliefde te onderzoeken. Daar waar je zelfliefde verloren hebt, daar kun je het ook weer vinden. 


De Vergevingscode® bied je instrumenten hoe te vergeven, wijst bekende en onbekende paden naar zelfliefde, organiseert bezinnings-retraites en online programma's, om alleen óf met elkaar aan zelfliefde te vinden. De Vergevingscode® geeft inzichten om het bewustzijn te vergroten. Geïnspireerd door oeroude kennis en wereldse ervaringen. Een verzameling van bewezen methodieken, filosofieën en inheemse tradities.

Leonie & de Vergevingscode®

In haar 30 jaar reizen naar bewustwording heeft Leonie vele wegen bewandeld. Haar constante nieuwsgierigheid en openheid hebben ervoor gezorgd dat zij zich bleef verdiepen in psychologische, filosofische en inheemse culturen. En zo is zij altijd op zoek naar een balans vinden tussen verschillende werelden. 

Zij weet wat er van haar verwacht en gevraagd wordt en kan hier naadloos op inspelen. Waar zij praktisch en effectief tot een bemiddeling moet komen én wanneer zij aansluiting nodig heeft op processen die een gevoelsmatige diepgang behoeven. Voor Leonie zijn verschillende wereldbeelden niet vreemd en weet zij de taal te spreken die het op dat moment nodig heeft. 

Zie Leonie als de cameleon die zich precies weet te gedragen en aan te passen voor de gebeurtenis, situatie of event waarin zij zich begeeft. Vraag haar elke vraag, de kans is groot dat zij je helpt tot een antwoord te komen.

De Vergevingscode® is in 2018 ontstaan vanuit een training die zij gaf over vergeven. Door haar eigen methodiek naar vergeving te ontwerpen en de rode draad te herkennen in al haar werk is de Vergevingscode® een routeplan geworden; de terugkeer naar (zelf)liefde. En hierin weet Leonie inmiddels vele wegen te bewandelen. 

Vele wegen leiden tot... zelfliefde

Meerdere wegen naar... vergeving

Gratis meditatie

Download de helende trancereis meditatie - verloren zielsdelen vinden

E- werkbook 

Masterclass 'Leer jezelf kennen' 60 pagina's met oefeningen

Online retraite programma

Online vergeven 'Terugkeer naar Liefde' -zelfstudie voorbewustwording
De deelgenoot vuurplaats

Workshops en retraites voor vrouwen

Waarom voor vrouwen? 

Begrijp me goed, ik hou van mannen. Ik hou van de mannelijke daadkracht. Vroeger claimde ik hun liefde, toen wantrouwde ik hun liefde, nu erken ik hun liefde. En hierin zie ik hun worstelingen en ook die van vrouwen. We zijn als mannen en vrouwen ver van onze krachtige oerkrachten gedreven door de eeuwen heen. En nu leven we in een tijd dat we hier zicht op hebben. 

Om de samenleving van de man en vrouw weer in harmonie te krijgen heeft de vrouw haar eigen kracht weer terug te vinden, in contact te zijn met haar yin-energie. En zo heeft de man zijn yang-energie weer volledig te omarmen. Méér vrouw en méér man kunnen zijn, juist nu we doorslaan in een teveel hetzelfde willen zijn. Dit is on-natuurlijk. 

Ik heb veel ervaring en kennis op relatievlak en heb zelf veel retraites gevolgd, vrouwencirkels en festival bijgewoond. Doordat er in Twente nog weinig aanbod was ben ik ze zelf gaan organiseren. En dit zijn magische dagen!


Check hier de AGENDA voor toekomstige cirkels en retraites


Ben je al verder in je bewustwording 

 en zoek je meer overgave onder privé begeleiding?

Transformatief ademen & helende plantmedicijnen