DE VERGEVINGSCODE®

Terugkeer naar Liefde


De Vergevingscode®De codes van vergeving zijn gemaakt om de stem van de innerlijke wijsheid te begrijpen.

De Vergevingscode® is het mysterie wat met de terugkeer naar zelfliefde te maken heeft, hoe je ermee in contact komt en welke wegen je kunt nemen naar meer liefde en compassie voor jezelf. 


Vergeven is een werkwoord. Het proces hiervan gaat van buiten naar binnen, pelt de ui, ontrafelt, transformeert verzacht, maakt verbinding, verlicht, bevrijd. Vergeven is een woord dat je op elk bewustzijns pad tegenkomt. Omdat het een belangrijke manier is om weer terug te keren naar de bronliefde. Vergeven gaat over accepteren en afsluiten, loslaten en verbinden. Het gaat over eenheid en gelijkwaardigheid, over moed en zelfexpressie, over compassie, mededogen en hoop.

De Vergevingscode® voor jou

ontdek de producten en retraites


Zelfliefde in de praktijk

Je bent autonoom verbonden met anderen. Je kiest voor jezelf, je gelooft in jezelf, voelt vertrouwen, staat stevig in je schoenen en mag je van jezelf kwetsbaar zijn. Je empathie en mededogen staat aan en je voelt hierin dat je keuzes kunt maken die goed voelen. Je reikt uit naar de harten van anderen zonder ze te willen veranderen. Je ziet jezelf als gelijkwaardig met de ander en handelt ernaar. Je zelfexpressie is vrij van oordelen, je innerlijke rust is snel terug. Je geeft en lichaam zijn één en je dankbaarheid verlicht je bewegingen, letterlijk en figuurlijk. Je kan met iedereen overweg, ook al ben je het niet met de ander eens. Je kan onderscheid maken wat van jou en van de ander is. Je herkent gevoelens van afkeuring en afwijzing en weet hoe je ermee om gaat. Je zorgt voor jezelf en is je omgeving niet ongezien. Je ziet en luistert met je hart. 


Mensen met zelfliefde herkennen de liefde in anderen. De frequentie, de uitstraling is voor iedereen die hetzelfde verlangt zichtbaar, voelbaar. Ook al herkennen we het niet altijd als iets van onszelf en wijzen wij de schoonheid toe aan de spiegel die het ons laat voelen. Zo wijzen wij de verliefdheid toe aan die ander maar is het de zelfliefde waartoe we even weer toegang hebben. Net zolang tot de oude levenservaringen weer herinnerd worden door de interactie. Relaties met elke ander zijn de ultieme uitdaging om zelfliefde te onderzoeken. Daar waar je zelfliefde verloren hebt, daar kun je het ook weer vinden. 


De Vergevingscode® bied je instrumenten hoe te vergeven, wijst bekende en onbekende paden naar zelfliefde, organiseert bezinnings-retraites en online programma's, om alleen óf met elkaar aan zelfliefde te vinden. De Vergevingscode® geeft inzichten om het bewustzijn te vergroten. Geïnspireerd door oeroude kennis en wereldse ervaringen. Een verzameling van bewezen methodieken, filosofieën en inheemse tradities.


Wil jij ook weer Terugkeren naar jouw bronliefde? Verlang jij ernaar om thuis te komen in je hart en je compassie voor je omgeving weer te voelen?

Met de Vergevingscode® bewandel je het pad van vergeven. Met als doel om voor jezelf en samen met anderen weer zelfliefde te vinden in het hart. 

Leonie & de Vergevingscode®

In haar 30 jaar reizen naar bewustwording heeft Leonie vele wegen bewandeld. Haar constante nieuwsgierigheid en openheid hebben ervoor gezorgd dat zij zich bleef verdiepen in psychologische, filosofische en inheemse culturen. En zo is zij altijd op zoek naar een balans vinden tussen verschillende werelden. 

Zij weet wat er van haar verwacht en gevraagd wordt en kan hier naadloos op inspelen. Waar zij praktisch en effectief tot een bemiddeling moet komen én wanneer zij aansluiting nodig heeft op processen die een gevoelsmatige diepgang behoeven. Voor Leonie zijn verschillende wereldbeelden niet vreemd en weet zij de taal te spreken die het op dat moment nodig heeft. 

Zie Leonie als de cameleon die zich precies weet te gedragen en aan te passen voor de gebeurtenis, situatie of event waarin zij zich begeeft. Vraag haar elke vraag, de kans is groot dat zij je helpt tot een antwoord te komen.

De Vergevingscode® is in 2018 ontstaan vanuit een training die zij gaf over vergeven. Door haar eigen methodiek naar vergeving te ontwerpen en de rode draad te herkennen in al haar werk is de Vergevingscode® een routeplan geworden; de terugkeer naar (zelf)liefde. En hierin weet Leonie inmiddels vele wegen te bewandelen. 

Vele wegen leiden tot... zelfliefde

Online bewustworden

Gratis meditatie

Download de helende trancereis meditatie - verloren zielsdelen vinden

E- werkbook 

Masterclass 'Leer jezelf kennen' 60 pagina's met oefeningen

Online retraite programma

Online vergeven 'Terugkeer naar Liefde' - 5 modules vol geschenken

live retraites

Drieluik 1-daagse retraite  Tribal Mothers 

"In deze cirkel van eenheid worden vrouwen vereerd als mooi en krachtig omdat zij de gevers van het leven zijn."

3-Daagse live retraite - 'Relatiebestaansrecht'

" Een onvergetelijke tijd die je groeiproces versnelt en inzichten geeft in de relatie met jezelf en ook de ander"

Binnenkort

3

juni
14:00

Tribal Mothers

druiluik voor helende vrouwen

10

augustus
19:00

Relatiebestaansrecht

3 daagse retraite all-inclusive

Rode Maan Festival

Op 16, 17 en 18 juni 2023 is het Rode Maanfestival. Het is een driedaags festival voor vrouwen die graag de verdieping zoeken én van een feestje houden. Een weekend voor jezelf, waarin vooral alles mag.

Ik zal 2 workshops geven als Rode Maanvrouw: "Wij zijn wijs, wild en vrij!" & "Tribal healing". Daarnaast verzorg ik koestersessies "Je krachtdier laten spreken". 

UITVERKOCHT

Ben je al verder in je bewustwording of zoek je meer overgave onder begeleiding?


Transformatief ademen & helende plantmedicijnen