Wil jij je relatie verbeteren en sterker maken?

Maak van je relatie een succesverhaal met online relatietherapie!

Online relatietherapie

Ontdek en versterk de relatie met jezelf en je partner via online relatietherapie

Elke relatie kent zijn hoogte- en dieptepunten en iedereen stuit wel eens op problemen of een moeilijke periode. Door samen de oorzaak van jullie problemen aan te pakken, kunnen jullie er samen sterker uitkomen.

Voelt het alsof jullie elkaar uit het oog zijn verloren? Of zijn er gebeurtenissen geweest waardoor jullie de weg naar liefde niet meer kunnen vinden?

Online relatietherapie kan helpen bij het herontdekken van de liefde voor elkaar. Tijdens de sessies leer je jezelf en elkaar op een nieuwe, diepere manier kennen.

relatietherapie-online

Voordelen online relatietherapie

Online relatietherapie biedt een toegankelijke en gemakkelijke oplossing voor stellen die hun relatie willen verbeteren. Doordat er geen reistijd of ongemak bij komt kijken, kunt u deelnemen aan sessies vanuit het comfort van uw eigen huis. Dit maakt het eenvoudiger om therapie in uw drukke schema in te passen, zonder extra stress of tijdsverlies.

Daarnaast zorgt online relatietherapie voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin u open en eerlijke gesprekken kunt voeren. De flexibiliteit van online sessies betekent dat u deze kunt plannen op tijden die voor u beiden het beste uitkomen, inclusief avonden en weekends. Hierdoor kunt u de therapie aanpassen aan uw leven en uw relatie effectief verbeteren op een manier die voor u werkt.

relatietherapie-online

We hebben zoveel vooruitgang geboekt en voelen ons weer verbonden als nooit tevoren.

Yvo en Marieke

"Online relatietherapie helpt je bij het opbouwen van sterke communicatie en wederzijds begrip."

Online relatietherapie voor iedereen

Wil je werken aan het versterken van je relatie? Of vind je het moeilijk om jezelf open te stellen? Of het nu individueel is, samen met je partner, of met je gezin, relatietherapie kan jullie relatie een aanzienlijke boost geven. Succesvolle relaties vereisen goede communicatie, empathie, bereidheid tot compromissen, en het tonen van liefde en respect voor elkaar. Positieve en productieve therapie ondersteunt je hierbij. Relatietherapie is een kans om jezelf, de ander, je familie of jullie als koppel opnieuw te ontdekken en te versterken.
relatietherapie online

Individueel

Ontdek de kracht van individuele therapie om aan je persoonlijke groei te werken. Ik ondersteunen je bij het verbeteren van zelfvertrouwen en communicatie, waardoor je betere relaties kunt opbouwen. Investeer in jezelf en ervaar positieve veranderingen in je leven.
relatietherapie online

Koppels

Wil je je relatie versterken en beter communiceren met je partner? Koppeltherapie biedt de tools en inzichten om samen door moeilijke tijden te komen en een diepere band op te bouwen. Begin vandaag nog en zet de eerste stap naar een sterker en gelukkiger samenzijn.
relatietherapie online

Co-ouderschap

Breng harmonie en begrip in je gezin met gezinstherapie. Ik help bij het verbeteren van communicatie en het versterken van de band binnen het gezin. Investeer in de gezondheid en het geluk van je gezin en bouw aan een sterkere, meer verbonden familie.
Online Relatietherapeut
Leonie Poth - Online relatietherapeut

Maak kennis met jouw online relatietherapeut

Aangenaam, Leonie Poth. Ik ben in 1970 geboren als Amerikaanse met Nederlands-Indische ouders. Ik ben geboren in Bakersfield -Californië, een staat waar het contrast tussen ego en spiritualiteit groot is, maar ben in Twente opgegroeid: juist ja, nuchterheid. Ik ken en begrijp beide kanten, en werk naar een goede balans.

Ik ben begin deze eeuw gescheiden en lange tijd alleenstaande ouder geweest. Mijn vrouwenlijn gaat door met mijn twee prachtige volwassen dochters. Ik heb verliezen gekend en rouwverwerkingen doorgemaakt. Dat waren belangrijke gebeurtenissen die ik nu achteraf als geschenken beschouw. Sinds 2019 woon ik samen met Jan en bij wie sinds 2023 Parkinson geconstateerd is en dit een heel ander kijk op het leven geeft.

Ik zie mijzelf als een Heel en Liefdevol wezen met een menselijke persoonlijkheid dat door het leven zelf is ontstaan. Dit is ook hoe ik naar elk individu kijk, wetende dat we door Eenheid verbonden zijn. En elk leven kent de liefde in zich wanneer oordelen zich oplossen.

Ruim 10 jaar heb ik gewerkt als MfN Familie Mediator bij het bemiddelen van scheidingen en voelde een verlangen om relaties te helpen bij onderliggende patronen zodat óf een scheiding voorkomen kan worden óf een scheiding beter verwerkt kan worden. Ik heb me vervolgens omgeschoold tot Emotional Focussed Therapeut (EFT) en Systemisch coach. Met nog veel meer in mijn gereedschapskist heb ik diverse tools om maatwerk te bieden.

Wat kun je verwachten van online relatietherapie?

Online relatietherapie

Professionele begeleiding

Als individuele therapeut bied ik een op maat gemaakte aanpak, volledig afgestemd op jouw unieke situatie en behoeften.
online relatietherapie begeleider

Flexibele sessies

Plan sessies op tijden die voor jou het beste uitkomen, inclusief avonden en weekends, zonder de noodzaak om te reizen.
individuele relatietherapie

Veilige omgeving

Creëer een veilige en vertrouwde ruimte voor open en eerlijke gesprekken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.
kosten online relatietherapie

Deskundige begeleiding

Profiteer van mijn jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van stellen bij het verbeteren van hun relatie.
relatietherapie zelf doen

Effectieve Communicatietechnieken

Leer waardevolle communicatietechnieken die helpen bij het oplossen van conflicten en het versterken van jullie band.
relatietherapie online gratis

Continu Ondersteuning

Krijg tussen de sessies door toegang tot aanvullende hulpmiddelen en ondersteuning om je voortgang te bevorderen.

Wat anderen zeggen

Online relatietherapie heeft onze relatie echt gered. We hebben geleerd om beter te communiceren en elkaar beter te begrijpen, allemaal vanuit het comfort van ons eigen huis. De flexibiliteit van de sessies was perfect voor ons drukke schema.
Online relatietherapie
Lisa en Mark
Ik was aanvankelijk sceptisch over online relatietherapie, maar het bleek een geweldige oplossing voor ons. We voelden ons meteen op ons gemak en de sessies hebben ons geholpen om opnieuw verbinding te maken en onze liefde te herontdekken.
Online relatietherapie
Anne en Tom
De persoonlijke aandacht en deskundigheid van Leonie maakten een wereld van verschil. Online relatietherapie gaf ons de tools om onze relatieproblemen aan te pakken en sterker dan ooit tevoren uit de uitdagingen te komen.
Online relatietherapie
Sophie en David

Veelgestelde vragen

Wat is online relatietherapie en hoe werkt het?

Online relatietherapie is een vorm van counseling waarbij je via een beveiligd videoplatform sessies hebt met een therapeut. Het biedt dezelfde ondersteuning als traditionele therapie, maar dan vanuit het comfort van je eigen huis.


Is online relatietherapie effectief?

Ja, online relatietherapie is net zo effectief als persoonlijke sessies. Veel stellen ervaren zelfs extra voordelen zoals meer flexibiliteit en een comfortabelere omgeving om open en eerlijke gesprekken te voeren.


Welke technologie heb ik nodig voor online relatietherapie?

Voor online relatietherapie heb je een computer, tablet of smartphone nodig met internettoegang, een werkende camera en een microfoon. Zo kunnen jullie zonder problemen communiceren met de therapeut.

Hoe lang duren de sessies bij online relatietherapie?

De sessies bij online relatietherapie duren meestal 60 minuten, maar er kunnen ook langere sessies gepland worden als dat nodig is om aan jullie behoeften te voldoen.


Is online relatietherapie vertrouwelijk en veilig?

Absoluut. Online relatietherapie vindt plaats via een beveiligd videoplatform dat je privacy waarborgt. Alles wat besproken wordt, blijft tussen jou, je partner en de therapeut.


Wat zijn de voordelen van online relatietherapie ten opzichte van traditionele therapie?

Online relatietherapie biedt voordelen zoals geen reistijd, meer flexibiliteit in het plannen van sessies, en de mogelijkheid om therapie te volgen in een vertrouwde omgeving. Dit maakt het gemakkelijker om therapie in je drukke schema in te passen.

Online relatietherapie

Plan hieronder een gesprek in

Wacht niet langer om te investeren in jullie relatie. Boek nu een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe online relatietherapie jullie kan helpen om een sterkere en gelukkigere relatie op te bouwen.