Ruil sessie met gesloten beurs?

Leonie Poth

Waarom?

Ik ben een voorstander van de ‘Gevenomie’ in plaats van de ‘Ego-nomie’ om de economie te laten functioneren. Geïnspireerd door de UBUNTU en Pay It Forward gedachte.
Het gaat dan over; delen, ruilen en geven. Om deze gedachte in mijn eigen werkveld verder te ontdekken organiseer ik een try-out. Ondersteund met een eigen verlangen om als deelgever aandeel te zijn voor meer verbondenheid in de samenleving en anderen hierin te inspireren. En daarbij heb ik heb óók de wens dat elke hulp voor iemand die zichzelf bewuster wil maken voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn.

Wat?

Tijd. Het betreft een eenmalige sessie (max 1,5 uur) waarin ik mijn  kunde en kennis ter ruil beschikbaar maak voor jouzelf of jullie samen. Vaak kan 1 sessie al veel betekenen voor jezelf, jullie relatie of jullie dreigende scheiding met vele twijfels of onzekerheden. Het enige wat ik van jou (jullie) vraag is dat je bijdraagt aan het evenwicht; door te ruilen.

Hoe? 

Je ontvangt van mij een coaching of mediationsessie (zie mijn diensten op mijn website) en in ruil hiervoor bied je mij iets aan wat voor jou prettig voelt. Misschien is het een dienstverlening,  jouw talent, een zelfgemaakte vaas of een financiele donatie als dat voor jou goed voelt. Het maakt niet uit wat, jij bepaald. Wat ik van je mag ontvangen zal ik aannemen voor mijzelf en eventueel doorgeven aan iemand anders die het beter kan gebruiken.

Wanneer? 

Tot de zomer 2022, woensdags tussen 09:30 uur en 17:00 uur.

Klik op ‘Gesprek inplannen’ om direct een gesprek in te plannen.

Waar? 

In mijn sfeervolle werkruimte in Hengelo (ov) of online via ZOOM of MS Teams.

Addertje? Die is er niet. Het enige wat ik vraag is dat je bijdraagt aan het evenwicht en wat goed voelt voor jou. Waarbij we beiden volledig aanwezig en betrokken zijn. Ook jij wilt immers optimaal en oprecht elkaars dienst of ‘ding’ ruilen. Er zijn geen andere verplichtingen of andere verwachtingen.

Is het ook jouw ‘ding’, dat ruilen? Klik dan hieronder de button om jouw afspraak te plannen.