Ontdek de geheimen van een liefdevolle relatie

null
8 jaar

ervaring als relatie expert

500+

tevreden klanten

350+

succesvolle trajecten

Voor wie zijn de E-boeken "Liefdevolle gesprekken" & "Waarin de man van de vrouw verschilt"?

Voor iedereen die een boost wil in in zijn of haar relatie. Dit kan de relatie van je partner zijn maar ook die van je kinderen. Wellicht wil je iets veranderen of wil je een diepere betekenis in je relatie, ook dan zijn de handvatten die ik deel in beide boeken voor jou. Je begon zo goed in je relatie en zit nu in een sleur. Je weet dat er meer uit te halen is, maar hoe?

Dit is wat je gaat ontdekken:

Model van de wereld

Ontdek hoe patronen ontstaan die je leven beheersen.

Hersenhelften

Leer hoe de mannelijke en vrouwelijke hersenen werken.

De OB's

Krijg een kijkje in de patronen van van relatiecoaching.

Verbind met elkaar

Verbind beter met jezelf, je partner en zelf met je kinderen.

Communiceren

Haal meer uit de communicatie met je partner door de LOVE techniek.

Pijnlijke momenten

Leer hoe je pijnlijke momenten gebruikt om je relatie te verbeteren.

Tone of voice

Ontdek de kracht van intonatie en woordkeuze in je communicatie.

Frequentie

Leer af te stemmen op de frequentie van de ander.

Boost je relatie

Ontdek hoe jij empathie kunt inzetten voor een betere relatie.

Leonie Poth Coaching

Hallo! Mijn naam is Leonie!

Zie dat gerust als een open uitnodiging om ook helemaal als jezelf naar mij toe te komen – graag zelfs. 

Goed, maar wie ben ik dan? Aangenaam, Leonie Poth. Ik ben in 1970 geboren als Amerikaanse met Nederlands-Indische ouders. Ik ben geboren in Bakersfield -Californië, een staat waar het contrast tussen ego en spiritualiteit groot is, maar ben in Twente opgegroeid: juist ja, nuchterheid. Ik ken en begrijp beide kanten, en werk naar een goede balans.

Ik ben zelf gescheiden. Alleenstaande ouder geweest. Ik heb verliezen gekend en rouwverwerkingen doorgemaakt. Dat waren belangrijke gebeurtenissen die ik nu achteraf als geschenken beschouw. 

Ik zie mijzelf als een Heel en Liefdevol wezen met een menselijke persoonlijkheid dat door het leven zelf is ontstaan. Dit is ook hoe ik naar elk individu kijk, wetende dat we door Eenheid verbonden zijn.

"Onder jouw leiding hebben we een moeilijk en droevig proces van ontbinding van ons huwelijk op een vlotte en harmonieuze wijze kunnen afwikkelen. Jouw handelwijze heeft daar zeker in positieve zin aan bijgedragen."

Chantal

"Leonie is een zeer ervaren en fijne professional. Haar manier van begeleiden is zeer integer en respectvol en ze kan ook zeer kritische vragen stellen wat heel fijn  is. Ze geeft ruimte en zorgt ervoor dat deelnemers open kunnen zijn."

Natasja

"Leonie komt op mij deskundig over en is goed in staat een veilige sfeer te scheppen. Ze reikt 'tools' aan waarmee ik mijzelf heb weten te helpen. Ik ben echt verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling door haar begeleiding."

Henriette

Dit is wat je krijgt

E-Book Liefdevolle gesprekken

De tips die in dit Ebook worden beschreven komen uit het 'EFT werkboek voor (echt)paren.' (Kallos-Lilly & Fitzgerald). EFT is een methode uit de jaren tachtig, ontwikkeld door prof. Susan Johnson en is EFT inmiddels een wereldwijde methodiek die zich in relatietherapie sessies niet alleen richt op individuele behoeftes en emoties maar inzichten biedt op de interacties tussen partners. Het is gebleken dat sessies op basis van EFT blijvende veranderingen in de relatie geeft.

E-Book Waarin de man van de vrouw verschilt

Tony Robbins (Amerikaanse NLP guru) legt in één van zijn seminars op een duidelijke wijze uit hoe vrouwen en mannen anders denken en voelen. Met NLP leer je hoe je door middel van gesproken taal en non verbale communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je deze methodiek gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. In de scheidingsmediation zie ik bijna altijd de machteloosheid van exgeliefden die elkaar niet meer begrijpen en hoe die machteloosheid in boosheid en frustratie blijft voortzetten. Door de bomen wordt het bos niet meer gezien. Heb je meer inzicht in de emotionele relatie, blijkt een scheiding mogelijk niet meer de oplossing. Na het lezen van dit boek heb je meer helderheid gekregen van je eigen behoeftes en verlangens. Waarbij ook een relatie ná de scheiding verbeterd kan worden.

Wil jij werken aan je relatie? Koop de 2 digitale boeken voor slechts 7 euro!