Ontdek de geheimen van een liefdevolle relatie

null

Voor wie zijn de E-boeken "Liefdevolle gesprekken" & "Waarin de man van de vrouw verschilt" & "Afstemmen binnen relaties"?

Voor iedereen die een boost wil in in zijn of haar relatie. Dit kan de relatie van je partner zijn maar ook die van je kinderen. Wellicht wil je iets veranderen of wil je een diepere betekenis in je relatie, ook dan zijn de handvatten die ik deel in beide boeken voor jou. Je begon zo goed in je relatie en zit nu in een sleur. Je weet dat er meer uit te halen is, maar hoe?

Dit is wat je gaat ontdekken:

Model van de wereld

Ontdek hoe patronen ontstaan die je leven beheersen.

Hersenhelften

Leer hoe de mannelijke en vrouwelijke hersenen werken.

De OB's

Krijg een kijkje in de patronen van van relatiecoaching.

Verbind met elkaar

Verbind beter met jezelf, je partner en zelf met je kinderen.

Communiceren

Haal meer uit de communicatie met je partner door de LOVE techniek.

Pijnlijke momenten

Leer hoe je pijnlijke momenten gebruikt om je relatie te verbeteren.

Tone of voice

Ontdek de kracht van intonatie en woordkeuze in je communicatie.

Frequentie

Leer af te stemmen op de frequentie van de ander.

Boost je relatie

Ontdek hoe jij empathie kunt inzetten voor een betere relatie.

Dit is wat je krijgt

E-Book 'Liefdevolle gesprekken'

De tips die in dit Ebook worden beschreven komen uit het 'EFT werkboek voor (echt)paren.' (Kallos-Lilly & Fitzgerald). EFT is een methode uit de jaren tachtig, ontwikkeld door prof. Susan Johnson en is EFT inmiddels een wereldwijde methodiek die zich in relatietherapie sessies niet alleen richt op individuele behoeftes en emoties maar inzichten biedt op de interacties tussen partners. Het is gebleken dat sessies op basis van EFT blijvende veranderingen in de relatie geeft.

E-Book 'Waarin de man van de vrouw verschilt'

Tony Robbins (Amerikaanse NLP guru) legt in één van zijn seminars op een duidelijke wijze uit hoe vrouwen en mannen anders denken en voelen. Met NLP leer je hoe je door middel van gesproken taal en non verbale communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je deze methodiek gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. In de scheidingsmediation zie ik bijna altijd de machteloosheid van exgeliefden die elkaar niet meer begrijpen en hoe die machteloosheid in boosheid en frustratie blijft voortzetten. Door de bomen wordt het bos niet meer gezien. Heb je meer inzicht in de emotionele relatie, blijkt een scheiding mogelijk niet meer de oplossing. Na het lezen van dit boek heb je meer helderheid gekregen van je eigen behoeftes en verlangens. Waarbij ook een relatie ná de scheiding verbeterd kan worden.

E-Book 'Afstemmen binnen relaties'

Hoe ben jij afgestemd op relaties?

Leer in 8 stappen hoe jij je beter afstemd binnen relaties. Zowel communicatief, fysiek als intuitief. Inclusief een korte meditatie om je beter in de ander te kunnen verplaatsen.

Wil jij werken aan je relatie? Koop de 3 digitale boeken voor slechts 9 euro!