4-daagse retraite

 De Wijze Vrouw ontwaakt!

Ik meld mij aan


14-17 december 2023 is VOL!
Deze retraite in het voorjaar van 2024 herhaald. CHECK DE VROEGBOEKKORTING!

Vrouwen retraite

van 11 t/m 14 april 2024

Laten we elkaar ont-moeten en her-inneren:


  • We stappen uit de waan van de dag en landen in ons lijf;
  • We maken contact met onze vrouwelijke oerkracht en innerlijke wijsheid;
  • We laten los wat is geweest, ontstaan wat mag gaan komen;
  • We transformeren en creëren;
  • We herinneren onszelf

"A wise woman knows her heart and follows it"

Dompel je onder in de vrouwelijke Yin-energie. Open je hartchakra, verstevig je basis. Jij bepaalt de controle die er werkelijk toe doet. Vanuit je intuïtie laat jij je leiden.


De lente staat voor de deur en betekent voor velen een nieuw begin, een vruchtbare tijd. Nieuw leven wordt geboren en de natuur ontwaakt.


Het is daarom een waar cadeau aan jezelf om te genieten van de rust en inzichten waarmee je na deze 4 dagen weer naar huis gaat.

Waar wij terug naar de natuur gaan en onszelf weer her-inneren. We bewegen in stilte, op onze adem en met al onze zintuigen.

We laten ons meevoeren door de Yin-energie. Vertragen, verstillen en verzachten. In de veilige vrouwenbedding verbinden we ons. Met onszelf en onze innerlijke wijsheid. We laten los wat is geweest. Helen wat zich aandient. Maken plaats voor het nieuwe. Creëren wat mag groeien. Op vrouwelijke wijze maken we de overgang naar volwassenheid.


"De Yin energie gaat diep, het is bestemd voor vrouwen en de energie dringt diep in hen door. Yin bouwt niet maar doet ze groeien. Het is de vruchtbare plek. In Yin groeit alles, zonder te doen. Nadat een vrouw gevuld raakt met de energie van Yin, zal ze daadkrachtiger worden. en beïnvloedt zij al het leven rondom haar"

uit:  de Grootmoeders spreken

Ervaringen uit eerdere retraites van Leonie

Laura
Spiegels! Als ik mij nu aanzie zie ik zachtheid, een twinkeling van "weten", van een ervaring, dat wil ik vasthouden. Heb opgemerkt dat ik opener ben, toegankelijker, milder. Er is ons iets moois overkomen, ik en mezelf. Ik dank jullie voor deze ervaring. ik weet nu hoe het voelt, DANKBAARHEID!
Thea
Het was een geweldige retraite. Ik heb veel inzichten gekregen en de begeleiding is betrokken en warm. Ik kan deze retraite iedereen aanbevelen, even naar binnengaan en ruimte geven aan je diepste gevoelens, HET LUCHT ENORM OP!
Diana
De retraite heeft mij mooie inzichten en bewust wording gegeven over mijn relatie met anderen en mezelf. ER is nu veel meer rust en MEER ZELFLIEFDE! De begeleiding was bijzonder liefdevol, mooie locatie  en heerlijk gegeten!
Ingrid
Alles wat ik deed in de retraite raakte mijn proces aan. Ik voelde de moed, mijn angsten de begeleiding hierin was heel liefdevol. Met de ademcirkel kwam het klapstuk en ben ik EEUWIG DANKBAAR! Deze was zo helend en precies wat ik nodig had.

Wie is Leonie Poth?

Zij heeft al 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun transfromatieprocessen. Van het versterken van hun imago en identiteit tot het verwerken zeer emotionele rouwfases, van innerlijke vrede vinden tot het leren van vergeving voor zichzelf en anderen. Haar werkgebied varieert van mediation, relatiecoching, persoonlijke ontwikkel trajecten, begeleiden van sjamanistische ceremonies, krachtdier trancereizen en het facilliteren van vrouwencirkels en retraites. Zij heeft zelf vele (internationale) retraites bezocht en zich verdiept in diverse stromingen als Boeddhisme, Ubuntu en Sjamanisme. Met daarnaast diversiteit in lichaamswerk zoals regressie- en systemisch werk, ademwerk en  danstherapie.

"Ik ben mijn leven lang al nieuwsgierig geweest wie ik was en het hoe en waarom. Mijn leven is één grote stage voor het werk wat ik doorgeef. Integriteit is heel belangrijk voor mij en wil ik alleen datgene doorgeven wat ik tot mijn tenen doorleefd heb. Wijsheden vanuit aangeleerde kennis doorgeven is niet zo mijn ding. Vanuit mijn vrouw-zijn, en met name sinds mijn overgangsjaren, voel ik de roeping om me met veel meer vrouwen te verbinden om onze prachtige krachtige vrouwen wijsheid vanuit onze diepste bron te delen. Om vanuit de overheersende Yang in- en buiten onszelf met onze Yin in balans te brengen en het Licht Netwerk uit te breiden. "

Anderen over Marouska

Karin
Marouska is een zeer warme persoonlijkheid, iemand met het hart op de juiste plek. Ze legt de vinger snel op de zere plek en doet dat op een liefdevolle manier.
Geraldine

Bij Marouska vond ik een warme plek waar ik mij veilig voelde zodat ik open over mijzelf durfde te zijn.

Monique

Marouska is een warme, betrokken, kundige en professionele vrouw die met alle rust en geduld afstemt op wat je als persoon en cursist nodig hebt.

Marjolein

Marouska is professioneel en heeft een groot inlevingsvermogen. Ze is erg betrokken en liefdevol in een sessie. Daarnaast kan ze in korte tijd naar de oorzaak van het probleem.

Mijn naam is Marouska Brandsma

"Ik was (ben) een sensitief en intuitief kind. Opgroeiend in een rationeel gezin waar de mannelijke energie domineerde. Plaats voor gevoel was er nauwelijk. Vrouwengelijkheid was belangrijk met als boodschap meisjes kunnen hetzelfde als jongens, liefst beter. Het knelde aan alle kanten. Presteren, doelen halen, leven vanuit ratio in plaats van vertrouwen op mijn sensitieve natuur en intuitieve gaven. Interesse in healing dook steeds weer op. Letsel met moeizaam herstel zorgde tenslotte voor het hakken van de knoop. Eindelijk die Reikicursus. Het had veel impact. Mijn herstel zette door. En persoonlijke ontwikkeling versnelde. Ik volgde opleidingen op gebied van Reiki, holistische therapie, systemisch werk en massage. Het bracht me in de loop van de tijd meer rust, en ruimte voor sensitiviteit en intuitie. Ik deed ervaring op met wombceremonies, lichaamswerk en transformerend ademen. Bezocht retraites en vrouwenfestivals. Ervaarde daarbij de rust die uitging van de Yin-energie, het niets hoeven doen en als vanzelf laten ontstaan. Ondervond de afgelopen jaren zelf steeds meer balans in Yin&Yang. Besefte dat het belangrijk is dat wij vrouwen bij elkaar komen zoals het van oudsher bedoeld is. Ons te verbinden met elkaar, onze wijsheid te delen, bij elkaar te kunnen rusten en weer opladen. Realiseerde me tegelijkertijd dat gelijkwaardigheid juist ontstaat als we uitgaan van onze vrouwelijke kracht. Als we ook ruimte maken voor en waardering geven aan onze Yin-energie en vrouwelijke kwaliteiten."

Reserveer jouw plek voor 11-14 april 2024

De vrouwelijke energie van betalen zien wij als een UITWISSELING van geven en ontvangen;

Onze uitwisseling van het verblijf en aangeboden programma all- inclusive is €707 per persoon 


VROEGBOEK TARIEF €599 

Aanmelden in 2023? Dan krijg je een net-zo'n-enthousiasme-uitwisseling van ons!


*na de aanbetaling van 50% is je deelname verzekerd.

Maximaal 8 deelneemsters VOL=VOL

Wat kun je verwachten in deze 4-daagse retraite?

  • Een interactief en transformerend 4-dagen programma.
  • Donderdag ontvangen we je om 19:00 uur en zondag 16:00 uur nemen we als Wijze Vrouwen afscheid van elkaar.
  • We verstevigen onze Yin energie door verstilling en vertraging, via lichaamswerk, sharings met groepscoaching, meditaties, een vroege natuurwandeling, The Rite of the Womb en Transformational Breathwork.
  • 3 Overnachtingen in een gedeelde luxe 2-persoonkamer met eigen badkamer. All-inclusive; vegetarische maaltijden, koffie, thee, sapjes, fruit en lekkers.
  • Liefdevolle uitwisselingen, meer inzichten, rust, ontspanning, plezier, haard- en kampvuur momenten en een versterkt gevoel van zelfcompassie.
Aanmelden 


“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven.”

Ja, ik meld mij aan