Tarieven

Binnen scheidingsbemiddeling en mediation werk ik met modules. Elke module is een all-in pakket aan diensten die passend is bij jullie specifieke situatie. Met elkaar bespreken we in het vrijblijvende kennismakingsgesprek welke modules passend zijn voor jullie, waarbij ik mijn dienstverlening deskundig op jullie wensen kan aanpassen.

Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak met mij.

De modules zijn gemaakt voor samenwonenden, gehuwden, met of zonder kinderen. Is er wel of geen alimentatieberekening nodig? Wordt er wel of geen rechtbank ingeschakeld? We bekijken het samen.

Ook zal ik bekijken of jullie in aanmerking komen voor een toevoeging via de Raad van Rechtsbijstand. Is dit het geval dan dan betaal je maximaal €109 p.p. voor het traject. Ik ben geregistreerd als High Trust mediator.

High Trust mediation betekent dat de mediator een duurzame samenwerking op basis van High Trust is aangegaan met de Raad van Rechtsbijstand. Deze samenwerking garandeert een soepel verloop van het proces met betrekking de aanvraag van subsidie voor rechtsbijstand.