Coaching

Relatiecoaching en individuele coaching

Relatiecoaching en individuele coaching

De relatie die je met jezelf hebt, bepaalt voor een groot deel je relaties met anderen. Mijn coaching is voor jou als je wil werken aan je bewustwording en zo een betere relatie met jezelf en anderen aan wil gaan.

Een belangrijk aspect is zelf vergeving en verzoening vinden in relaties. Een keuze die je altijd kunt maken en waarbij ik je help hoe je kunt vergeven. Vergeven is niet onmogelijk.

In relatiecoaching kijken we dus niet alleen naar ‘de ander’, maar ook naar binnen, en de communicatie daartussen.

Ik coach koppels, samen of gescheiden, en geef individuele coaching voor meer zelfinzicht en persoonlijke groei.

Als relatiecoach is mijn doel niet om jullie relatie een boost te geven – daar zijn genoeg tijdschriften mee volgeschreven. Geen ‘quick fix’, want we gaan voor de lange termijn. Ik help jullie om een betere basis te leggen, van waaruit weer iets moois kan bloeien. Iets dat tegen een stootje kan.

Relatiebemiddeling en Emotional Foccused Therapy

Waar pijn zit, zit vaak ook nog passie. Een verwarrende combinatie, toch? Het doel van relatietherapie is dan ook om op een effectieve manier (ex)-partners in staat te stellen om niet alleen conflicten en afstand te verminderen, maar ook om jullie relatie liefdevoller en stabiel te maken.

Met relatie-coaching help ik met de juiste vragen antwoorden te vinden waarmee jullie aan de slag kunnen. We onderzoeken hoe jullie communicatie verloopt en waar de pijnpunten zitten. Dit doen we aan de hand van EFT-relatie-coaching.

EFT is ook zeer effectief bij scheidingsbemiddeling.

Stichting EFT Nederland

Verder met elkaar, dichter bij elkaar

Relatie-coaching is belangrijk wanneer jullie de verbinding met elkaar niet meer voelen. Misschien is er vaak ruzie of wil je juist dat er meer leven in de relatie komt, of voelen jullie dat jullie uit elkaar groeien. Zijn er twijfels over jullie relatie of weten hoe jullie hoe jullie verder willen, maar niet hoe daar te komen? Als relatie-coach bied ik een helpende hand. Ik verlicht de onrust, twijfels en onzekerheid, zodat jullie je kunnen focussen op jezelf en elkaar. 

Relatie-coaching bij scheiding en co-ouderschap

Ook co-ouders hebben baat bij relatie-coaching. Je hebt immers nog steeds een relatie, ook na de scheiding. Soms kan coaching als een afscheidsritueel worden gezien, om de relatie af te sluiten en een vechtscheiding te voorkomen.

Doe de EFT Relatie TEST

14 vragen, 3 minuten invultijd

Deze relatietest meet hoe verbonden jij je voelt met je partner. Met het invullen van deze test kom je erachter of jullie relatie goed is of in de gevarenzone zit. De test is wetenschappelijk onderbouwd en je score wordt vergeleken met die van veel anderen. (invullen van je email is niet persé nodig)