Tarieven & praktische informatie

Online & Face2Face 

(Lees meer over de voordelen van Online Coaching)


INDIVIDUELE COACHING.

Een gratis kennismaking is mogelijk via telefoon of beeldbellen en duurt maximaal 45 minuten. Dit is bedoeld als je nog twijfelt of ik de juiste coach voor jouw hulpvraag ben. 


Intake

We starten met een intake van ongeveer 60 minuten waarin ik jouw hulpvraag inventariseer en waarin ik ook al iets ‘de diepte’ in ga om in te schatten welke wijze bij jou past.


Een duurzaam traject

Na overleg starten we met jouw persoonlijke coachingstraject. Een coaching sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Een basistraject duurt gemiddeld 5 sessies. Wil je een duurzame transformatie voor jezelf of je relatie, dan raad ik je een betrokkenheid van minimaal 5 sessies aan te gaan. Daarna kan je naar behoefte enkele sessies aanvragen.


De vorm

In overleg besluiten we welke vorm het beste bij jou past; online, face2face óf een mix. Huiswerkopdrachten kunnen bij beide vormen ingezet worden.


Jouw eigen bijdrage:

 €75 per uur.


*Neem contact op voor zakelijke trajecten.


RELATIE COACHING.

Een gratis kennismaking is mogelijk via telefoon of beeldbellen en duurt maximaal 45 minuten. Dit is bedoeld als jullie nog twijfelen of ik de juiste coach voor jullie ben. 


Een relatie coaching sessie duurt gemiddeld 90 minuten. In principe gaan jullie samen een basis traject aan van 5 sessies. Een eventueel vervolg (traject) wordt in overleg gedaan.


Een mix van online en Face2Face is in overleg mogelijk. Huiswerkopdrachten kunnen ingezet worden.


Jullie eigen bijdrage:

Losse sessies €95 per uur. 


*De genoemde tarieven zijn voor particulieren inclusief btw. Zakelijk zijn de tarieven exclusief btw.


 

SCHEIDINGSBEMIDDELING / MEDIATION.

Of je nu getrouwd of samenwonend bent, elke scheiding heeft een eigen behoefte.  Scheidingsbemiddeling is maatwerk. Zo zijn er vele situaties denkbaar waarbij de mediation langer of juist korter duurt en dan wil je niet onaangenaam verrast worden door een torenhoge rekening van de mediator. 


Mijn mediationtarief is €150 per uur (incl. btw). Bij scheidingsbemiddeling werk ik met een totaalpakket. Wat het volledige tarief is, is afhankelijk van jullie situatie; zijn er kinderen anwezig, is er een koopwoning, moet de scheiding bij een rechtbank ingediend worden (samenwerking met advocaat), is er sprake van alimentatie en hoe is jullie huidige verstandhouding? Een gemiddeld traject bestaat uit 4 afspraken van 1,5 uur (minimaal 3). 


Wil je weten wat jullie scheiding gaat kosten? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we samen de situatie en jullie wensen bespreken. Aan de hand hiervan kan ik een prijsopgave doen. 


Voor sommige sessies is online mediation ook heel geschikt. Dit kan ingezet worden wanneer iedereen zich er goed bij voelt en reeds live gesprekken hebben plaatsgevonden.


Ook zal ik bekijken of jullie in aanmerking komen voor een toevoeging via de Raad van Rechtsbijstand. Is dit het geval dan dan betaal je maximaal €115 p.p. voor het traject. Ik ben geregistreerd als High Trust mediator. TIP: Raadpleeg ook je rechtsbijstandverzekering (als je deze hebt afgesloten) of mediation wordt vergoed.


**Bij mediation moet er beroepsmatig aan andere eisen worden voldaan dan bij coaching. We starten daarom ook met een mediationovereenkomst volgens de MfN voorwaarden. De uurtarieven van mediation en coaching liggen gelijk aan de  gemiddelde tarieven in Nederland.