Leonie Poth
11/10/2023

Op vrouwelijke wijze - mini retraite

11/10/2023

Op vrouwelijke wijze beleven

  • Hoe blijf je dicht bij jezelf?
  • En hoe herken je wat wel of niet klopt?
  • Heeft de balans in jouw yin-yang energie heling nodig?
  • Of wil je juist hierachter komen?

We schakelen mee met de seizoenen, stromen mee met de maan energie, volgens onze impulsen om ze te raadplegen. ‘Op vrouwelijke wijze’ gaat over de instinctieve, pure manier van zijn, te leven als een vrouw in volle aanwezigheid.

 Tijdens een retraite stap je uit de dagelijkse hectiek om vanuit de rust te ervaren wat jouw innerlijke wijsheid te vertellen heeft. Sommige retraites zijn in stilte om zo nog meer naar binnen te keren. Onze mini retraite is geen stilte retraite. Wel een dag van rust en vertraging. Met oefeningen om uit je hoofd te gaan en meer te landen in je lijf zodat je intuïtie aan bod kan komen. Een relaxte dag voor en door vrouwen waarin we onze vrouwelijke wijsheid laten spreken. Wijsheid die we allemaal in ons hebben, die naar buiten komt als we de rust nemen ernaar te luisteren.

Dit is tevens een ideale dag om ons en onze werkwijze te leren kennen. Het geeft een voorproefje op onze meerdaagse retraite 'De Wijze Vrouw ontwaakt.'


Wat brengt ons de dag?

  • Mini retraite op vrouwelijke wijze:
  • Een relaxte dag voor en door vrouwen
  • Waarin we ervaren wat onze intuïtie kan brengen
  • Een dag met dans, somatische oefeningen en meditatie
  • Van 14.00 tot 20.30 uur, inclusief potluck* maaltijd.

*Wat is een potluck? Wij delen op vrouwelijke wijze het avondeten en verzorgen wij deze samen. De locatie heeft een hele mooie leefkeuken en bij droog weer zou een kampvuur ook een optie kunnen zijn. Een potluck is van oorsprong een inheemse traditie waarbij iedereen een bijdrage levert voor een gezamenlijke maaltijd.  


Wie zijn wij?

Marouska en Leonie zijn twee bewustzijns-coaches die zelf veel bewustzijnswerk gedaan hebben. Met hun oosterse achtergrond (Indisch & Oost Nederland) én de astrologische geboorte energie maakt dat vanuit de aardse energie en eenvoud bijdragen. Hun missies zijn er om vanuit de innerlijke rust te leven en te handelen vanuit de vrouwelijke intuïtie. Inmiddels inspireren en begeleiden zij ook ander vrouwen in vrouwencirkels en festivals.


Uitwisseling

Wij vragen een lage bijdrage van €77 voor deze mini-retraite.

Bij aanmelding ontvang je per email meer informatie over benodigde praktische zaken.

Waar?

The Golden Tree, Vegerweg 75 Enschede

 Wil jij deelnemen?

 Er is plaats voor 6 tot 15 deelnemers dus we reserveren graag de plek voor je.

Zien we je op 20 januari?