E-book - Masterclass 'Leer jezelf kennen'

Ontvang deze praktische gids om dichter bij jezelf te komen

mockupmasterclassleerjezelfkennenopwit
Meer controle over je emoties

Kom dichter bij jezelf

En krijg meer controle over je emoties

Emoties begrijpen

We herkennen het allemaal wel: Je voelt je onrustig en hebt moeite te ontspannen. Je leeft veel in je hoofd en kunt soms uren ergens over piekeren. Emoties zijn voortdurend in beweging en bijna iedereen heeft er last van. Dat komt omdat ons hoofd graag alles wil verklaren van wat we voelen. Daardoor weten we vaak niet goed hoe we er mee om moeten gaan.

Wanneer je de trancereis meditatie over gewonde zielsdelen hebt gevolgd ben je er misschien al achter gekomen dat jij veel meer bent dan je bewust waarneemt. Mogelijk heb je mooie kwaliteiten van jezelf teruggevonden of inzichten gekregen hoe weggestopte emoties je uiteindelijk beperken in je dagelijks leven. Wanneer je jezelf leert begrijpen krijg je ook meer controle over je emoties. Ik spreek uit ervaring hoe bevrijdend dat kan zijn.

Want; waarom word je door iets geraakt en welke emotie of welk gedrag komt daaruit voort? Onder die 'triggers' en onrust zit vaak een deel van jezelf waar je lastig bij kunt. Vooral als je veel uit je hoofd leeft. Antwoorden op vragen als: 'waar komt dit gevoel vandaan?', 'waarom reageer ik zo heftig hierop?', of, 'waarom kan ik dit niet loslaten?' bevinden zich allemaal in jou.

Als jij weet waar, waarom en hoe jouw emoties, gedachten en overtuigingen ooit zijn ontstaan en welke invloed ze hebben op jou en jouw dagelijks leven kun je ze ook veranderen.

Leonie Poth

Brenda P.

43, Duiven

'Ik ben een stuk wijzer geworden.'

"De oefeningen zorgden ervoor dat ik de kennis op mijzelf kon toepassen. Ik ben een stuk zelf-wijzer geworden en ik vind het heel waardevol wat ik over mijzelf heb ontdekt."

mockupmasterclassleerjezelfkennenopwit

Praktisch E-werkboek

 • 11 zelfstandige bewustzijnsoefeningen
 • Werken met holistische en verdiepende vraagstukken
 • Krijg inzicht in de 10 levenswaarden voor liefde en geluk
 • Kom in verbinding met je ware verlangen en behoeftes
 • Waardevol en overzichtelijk pdf-bestand
 • Inzichtelijk via telefoon, tablet en computer wanneer het jou uitkomt
 • BONUS: samenvatting workshop 'Omgaan met oordelen'
Leonie Poth Masterclass Leer jezelf kennen

Je zelfregie terug pakken

Vertrouw erop dat jouw innerlijk weten je aanwijzingen laat zien in de vorm van emoties, personen en situaties. Het enige wat jij hoeft te doen is de aanwijzingen leren herkennen en begrijpen. Dat heeft echter oefening nodig!

In de masterclass 'Leer jezelf kennen' ontdek je aan de hand van 11 zelfstandige, luchtige en praktische oefeningen hoe jouw gedachten, overtuigingen en emoties tot stand zijn gekomen. Je leert vanuit je eigen diepe wijsheid de emoties te herkennen en ziet welk gedrag dit veroorzaakt. Pas wanneer jij weet waarom je bepaald gedrag vertoont in bepaalde situaties zal de relatie die je hebt met jezelf en anderen  ruimte krijgen om te groeien zoals ze bedoeld zijn. 

Met alle inzichten die je van mij en andere bewustzijnsmeesters ontvangt, leer je meer op jezelf te vertrouwen. De lessen uit de masterclass zullen je helpen begrijpen waar jouw emoties, gedachten en overtuigingen vandaan komen en hoe je ze kunt veranderen.

Dit zijn de thema's van deze Masterclass

De 7 pijlers van geluk leer jezelf kennen

Levensgeluk Ervaren

Wat betekent levensgeluk voor jou en welke zeven pijlers zijn nodig om levensgeluk te mogen ervaren?
Levenswaarden

Levenswaarden Vervullen

Welke tien levenswaarden moeten nog vervuld worden om een liefdevolle verbinding met jezelf te mogen ervaren?
Emotie en verbinding

Emoties en Verbinding

Welke onderdrukte emoties verstoren mogelijk de verbinding die jij hebt met jezelf en met je omgeving?
Emotie en Herinnering

Emotie en Herinnering

Welke emoties voel je op dit moment en welke emoties kunnen een herinnering zijn aan een traumatische gebeurtenis?

Systemisch geweten

Het Systemisch Geweten

Welke invloed heeft jouw familiesysteem en systemisch geweten in je zoektocht naar balans in het dagelijks leven?

Loslaten

Kernovertuigingen Loslaten

Welke kernovertuigingen heb je ontwikkeld en gevoed? Ontdek hoe kun je ze los kunt laten om terug te keren naar je ware zelf.

Leonie Poth

Ria W.

44, Enschede

'Inzichten vielen op zijn plek'

"Ik heb geleerd om niet zo hard voor mezelf te zijn en de oefeningen hielpen mij weer nieuwe inzichten op gebeurtenissen te krijgen."

Direct toegang tot de Masterclass?

Leonie Poth Masterclass Leer jezelf kennen

Kennis over jezelf geeft je kracht

Voor een optimaal resultaat hoeft dit E-werkboek van deze Masterclass niet veel van je tijd te vragen. Met een paar minuten per dag kun je jouw eigen diepe wijsheid al ontdekken en raadplegen.

Dit levert deze bewustzijnsmasterclass jou op:

 • Je voelt je meer verbonden met jezelf, je ware zelf, of je weet hoe
 • Je krijgt meer zelfinzicht
 • Je maakt meer contact met je lijf
 • Je kunt beter omgaan met emoties en gevoelens
 • Je leert minder impulsief te handelen en meer te vertragen
 • Je ervaart meer mededogen naar je omgeving
 • Je kunt mensen en situaties makkelijker loslaten
 • Je voelt meer balans en gaat meer vertrouwen op je intuïtie
 • Je voelt beter wat je nodig hebt om je goed te voelen
 • Je kunt je energie beter managen en je grenzen goed aangeven
Jij bent de liefde, je hoeft het alleen nog maar te herkennen. Alleen vanuit jouw diepste verlangen herken je wie je bent, wat jou beweegt en inspireert. Alleen JIJ hebt toegang tot die inspirerende wijsheid. Wacht niet langer om voor jouw eigen prachtige innerlijke wijsheid te kiezen!

Ervaringsdeskundig

Ik geloof en voel dat alles energie is en dat alles wat fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel wordt waargenomen met elkaar verbonden is. Vanuit deze holistische benadering heb ik mij als vergevingscoach, mediator en relatietherapeut gespecialiseerd in innerlijke transformaties. Met mijn jarenlange kennis, persoonlijke ervaring en met diverse methodes heb ik inmiddels honderden mannen en vrouwen mogen coachen.

Jezelf écht leren kennen en in verbinding komen met je eigen innerlijke wijsheid is een krachtig proces die een essentieel onderdeel vormt van onze levensloop en de lessen die we te leren hebben. Voordat ik mij hierin ben gaan verdiepen leefde ik zelf ook veel vanuit het hoofd. Ik identificeerde mij met mijn gedachten en die gedachten waren vaak negatief en vol met oude belemmerende patronen. Dat piekerende hoofd was geen fijne plek om met aandacht te zijn en ik voelde daardoor niet de energie die ik nodig had.

Hoe meer ik mij ging verdiepen in de oorzaak van mijn emoties, gevoelens en gedachten en mijn eigen gedrag leerde herkennen, hoe beter de verbinding werd die ik had met mijzelf. Ik kon veel gemakkelijker loskomen van situaties, mensen, emoties en gedachten omdat ik me realiseerde dat ik die emoties en gedachten niet ben. Die kennis zorgt voor meer bewustzijn, meer energie, meer vertrouwen en een positieve mindset. Er schuilt een grote kracht in het leren accepteren van onze gedachten en het leren beheersen van onze emoties. Je pakt daardoor veel gemakkelijk de regie over je leven!

mockupmasterclassleerjezelfkennenopwit
€ 57,-
€ 11,-

Masterclass 'Leer jezelf kennen'

 • Krijg meer zelfinzicht met 11 luchtige en praktische oefeningen
 • Leer beter omgaan met emoties en gevoelens door de verdiepende vraagstukken
 • Ervaar rust in je hoofd door mensen en situaties met gemak los te laten
 • Kom (terug) in balans en voel je verbonden met je autonome zelf
 • BONUS: samenvatting workshop 'Omgaan met oordelen'
Leonie Poth

Elly van H.

57, Den Haag

'Van onschatbare waarde'

"Het was een heel praktisch boek van onschatbare waarde hoe het mijn persoonlijke groei aangewakkerd heeft. De theorie en de vormgeving met de vele plaatjes werkten goed voor mij en ik kon me goed inleven."

Direct toegang tot de Masterclass?