3-daagse retraite Relatiebestaansrecht

Hoe verzacht ik de relatie met mijzelf en anderen?

 • Ervaar jij eenzaamheid in je relatie?
 • Wil jij een betere relatie met jezelf hebben?
 • Voel jij je regelmatig onzeker of geremd in relatie tot anderen?
 • Belanden jullie vaak in zinloze ruzies waar respect en gelijkheid kwijt is geraakt?
 • Of blijf je in een onvervulde relatie en is er iets wat de leegte in stand houdt? 


Dat 'iets' zijn onbewuste patronen en gewoontes die jullie belemmeren om een gelijkwaardige verbinding te ervaren. Waarin jij voelt dat je steeds verder van jezelf gaat. Hiervan bewust zijn helpt je om de storende relatiedynamiek te herkennen. In deze retraite leer je in 5 stappen dichter bij jezelf te komen en hoe jij bijdraagt aan het verbeteren van je relaties. 

Laura
Spiegels! Als ik mij nu aanzie zie ik zachtheid, een twinkeling van "weten", van een ervaring, dat wil ik vasthouden. Heb opgemerkt dat ik opener ben, toegankelijker, milder. Er is ons iets moois overkomen, ik en mezelf. Ik dank jullie voor deze ervaring. ik weet nu hoe het voelt, DANKBAARHEID!
Thea
Het was een geweldige retraite. Ik heb veel inzichten gekregen en de begeleiding is betrokken en warm. Ik kan deze retraite iedereen aanbevelen, even naar binnengaan en ruimte geven aan je diepste gevoelens, HET LUCHT ENORM OP!
Diana
De retraite heeft mij mooie inzichten en bewust wording gegeven over mijn relatie met anderen en mezelf. ER is nu veel meer rust en MEER ZELFLIEFDE! De begeleiding was bijzonder liefdevol, mooie locatie  en heerlijk gegeten!
Ingrid
Alles wat ik deed in de retraite raakte mijn proces aan. Ik voelde de moed, mijn angsten de begeleiding hierin was heel liefdevol. Met de ademcirkel kwam het klapstuk en ben ik EEUWIG DANKBAAR! Deze was zo helend en precies wat ik nodig had.

1.      Je herkent eigen behoeftes en verlangens

2.     Je vermogen om te verbinden neemt toe

3.     Je ervaart meer vertrouwen op jouw plek

4.     Je omarmt je gevoelens en emoties

5.     Je ervaart meer compassie en mededogen


Na jouw deelname aan deze 3-daagse retraite heb je meer inzichten gekregen over jezelf in relatie tot anderen. En ben je begonnen aan je transformatie om beperkende overtuigingen en gedragingen los te laten. Je bent dichter bij je doel om de verbinding met anderen te verbeteren. Met elkaar in een veilige groepsetting leren we eerst een veilige verbinding aan te gaan.


Voor wie?

Voor iedereen die de behoefte heeft om zich te verdiepen in de relatie met zichzelf en anderen. Het maakt niet uit of je in een relatie bent of single bent. Je bent altijd aan het relateren met je omgeving en iedereen is hierin een spiegel. Wanneer je als stel meedoet kan dat jullie dynamiek verhelderen en versterkend werken voor jullie relatie, juist omdat je jezelf beter leert kennen en jullie hierin getuigen zijn van elkaar.

Herken jij je hierin?

 • Mijn partner en ik vinden het lastig om ons emotioneel te verbinden terwijl de behoefte er wel is
 • Ik twijfel of wij nog wel bij elkaar horen maar mijn omgeving ziet ons als het ideale stel
 • Ik heb kinderen of een kinderwens en ik vraag me af of ik wel een goede ouder ben
 • Ik vind het lastig om de controle los te laten op mijn werk en privé
 • Wanneer ik bij mijn ouders ben of aan hen denk dan voel ik me telkens weer negatief
 • Ik vraag me vaak af wat mij tegenhoudt en ik niet in beweging kom
Stel een liefdevolle relatie met jezelf en anderen niet langer uit!

Leonie Poth is zeer breed opgeleid als coach. Waar het begon met Neuro Linguistisch Programmeren is zij verder gegaan met intuitief coachen, systemisch werk, lichaamswerk, dans en transformatief ademwerk. Terwijl zij zich professioneel bleef ontwikkelen heeft zij haar persoonlijke groeipad gelopen binnen de spirituele werelden. Het Boeddhisme en in retraites bij Sogyal Rinpoche en Thich Nhat Hanh leerden haar meer over vertragen, mediteren en over leven, rouw en sterven. Via het Sjamanisme leerde ze over verloren zielsdelen en ongeziene werelden, over rituelen en ceremonies. De kracht van medicijnplanten hebben haar levenservaringen sosm een extra zetje geboden. De overeenkomsten van alle methodes en filosfieen zijn de rode draad in haar werk geworden. In alles kwam het thema van vergeving (de weg naar zelfliefde) weer boven drijven en heeft zij doen besluiten dat dit ieders missie zou kunnen worden. 


Leonie is gecertificieerd NLP master-practitioner, EFT relatiecoach (Sue Johnson), Systemisch coach (Bert hellinger) en Soulcoach (de Geweide Reis). En daarnaast register conflictbemiddelaar/ familie mediator (MfN).


Tijdens de retraite wordt zij ondersteund door een collega coach.

Leonie kijkt liefdevol, respectvol en zonder oordeel naar oplossingen die ons als mensen weer in verbinding laten zijn. Met onszelf en met elkaar.
Ik ben diep geraakt door haar werkwijze.
Iedereen die een betere relatie wil aangaan met zichzelf en anderen, bel Leonie!!
Marloes
Ik voelde dat Leonie mij iets ging brengen en werd gedragen door haar manier van begeleiden. In haar volle aanwezigheid werd ik gezien en kon ik mezelf ook gaan zien. Ze nodigt mij uit om mijn comfortzone meer te verlaten.
Peter

Reserveer je plek voor 10 t/m 13 augustus 2023

Voor deze geheel verzorgde retraite van betaal je  €647 (inclusief btw) per persoon.

Met de aanbetaling van 50% is je reservering definitief.

Reserveer je plek voor 2 t/m 5 november 2023

Voor deze geheel verzorgde retraite van betaal je  €647 (inclusief btw) per persoon.

Met de aanbetaling van 50% is je reservering definitief.

Lang geleden was jij een kind van jouw ouders die de zorg en liefde van beide ouders nodig had. Maar dit kind is ook NU in jou aanwezig en mét de behoefte die destijds wel of niet vervuld is geweest. Jouw innnerlijk kind brengt onbewuste patronen mee die nu belemmerend in relaties kunnen zijn. Bijvoorbeeld verlatings- en bindingsangst komt bij de meeste mensen voor al zijn we er niet altijd bewust van. Maar niet alleen in liefdesrelaties ervaren we pijnpunten. Ook in relaties met ouders, kinderen, vrienden en collega's. Negatieve gevoelens en emoties zijn de triggers van een verborgen wond. Die wond heeft aandacht, liefde en genezing nodig.


Hoe verander ik mijn onbewuste patronen?

Met lichaamswerk en systemische oefeningen komen onbewuste patronen en gewoontes via jouw lichaam  naar de oppervlakte. Je leert hoe je minder in je hoofd kunt zijn en meer de wijsheid van je lichaam kunt omarmen. Je leert hoe jouw ouders en voorouders ook hun onbewuste patronen hebben ingezet en wat dit voor jou betekent. De systemische oefeningen zorgen ervoor dat jouw systeem opnieuw wordt geordend. Er ontstaat meer balans wanneer een wie of wat binnen jouw systeem de eigen energetisch plek weer kan innemen.  
Met lichaamswerk en transformatief ademen leer je energetische blokkades en opgeslagen emoties te bevrijden. Onder begeleiding van dragende muziek en liefdevolle begeleiding breng je de adem terug waar het ooit geblokkeerd is geraakt. Met datgene wat jij in familieopstellingen of in andere oefeningen ontdekt hebt over jezelf, je hechtingspijn hebt kunnen herkennen of een onbekende onrust wat je belemmert, ga je met de chaotische of verbonden ademhaling je eigen helingsproces in. De ademcirkel is inmiddels wereldwijd een krachtige methode voor zelfgenezing gebleken.

Wat kun je verwachten in deze 3-daagse?

 • Een interactief  3-dagen programma met 2 ervaren coach-trainers die er ook voor jou persoonlijk zijn;
 • Donderdag ontvangen we je om 19:00 uur en gaan we eerst landen.
 • Vrijdag vergroten we onze aanwezigheid en onderzoeken verbindingen.
 • Zaterdag ga je verder in je persoonlijke groeiproces en ontdek je hoe jij je in relaties verhoudt. We reiken uit en keren ook weer naar binnen.
 • Zondag heel je jouw innerlijke blokkades aan die in het lichaam verborgen zijn. De inzichten die je gekregen hebt ga je integreren. Omstreeks 17:00 uur nemen we afscheid.
 • Wat ga je ervaren? systemische oefeningen vanuit familieopstellingen, een ademcirkel, meditaties, cacaomeditatie & kampvuur, ceremonies, wandelingen, dans en natuurlijke ook tijd voor jezelf.
 • 3 Overnachtingen in een gedeelde luxe 2-persoonkamer met eigen badkamer. Inclusief vegetarische maaltijden, koffie, thee, sapjes, fruit en lekkers.
Gewonde zielsdelen vinden
"A tree without roots is just a piece of wood."

Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek?