3-daagse retraite Relatiebestaansrecht

Claim je bestaansrecht voor gelijkwaardige relaties

Hoe verzacht ik de relatie met mijzelf en anderen?

Ervaar jij eenzaamheid in je relatie? Voel jij je regelmatig onzeker of geremd in relatie tot anderen? Belanden jullie vaak in zinloze ruzies waar respect en gelijkheid kwijt is geraakt? Of blijf je in een onvervulde relatie en is er iets wat de leegte in stand houdt? 


Dat 'iets' zijn onbewuste patronen en gewoontes die jullie belemmeren om een gelijkwaardige verbinding te ervaren. Waarin jij voelt dat je steeds verder van jezelf gaat. Hiervan bewust zijn helpt je om de storende relatiedynamiek te herkennen. In deze retraite leer je in 5 stappen dichter bij jezelf te komen en hoe jij bijdraagt aan het verbeteren van je relaties. 

1.      Je herkent eigen behoeftes en verlangens

2.     Je vermogen om te verbinden neemt toe

3.     Je ervaart meer vertrouwen op jouw plek

4.     Je omarmt je gevoelens en emoties

5.     Je ervaart meer compassie en mededogen


Na jouw deelname aan deze 3-daagse retraite heb je meer inzichten gekregen over jezelf in relatie tot anderen. En ben je begonnen aan je transformatie om beperkende overtuigingen en gedragingen los te laten. Je bent dichter bij je doel om de verbinding met anderen te verbeteren. Met elkaar in een veilige groepsetting leren we eerst een veilige verbinding aan te gaan.

Herken jij je hierin?

 • Mijn partner en ik vinden het lastig om ons emotioneel te verbinden terwijl de behoefte er wel is
 • Ik twijfel of wij nog wel bij elkaar horen maar mijn omgeving ziet ons als het ideale stel
 • Ik heb kinderen of een kinderwens en ik vraag me af of ik wel een goede ouder ben
 • Ik vind het lastig om de controle los te laten op mijn werk en privé
 • Wanneer ik bij mijn ouders ben of aan hen denk dan voel ik me telkens weer negatief
 • Ik vraag me vaak af wat mij tegenhoudt en ik niet in beweging kom
Stel een liefdevolle relatie met jezelf en anderen niet langer uit!

Onder begeleiding van deze experts

Met familieopstellingen, lichaamsgerichte oefeningen, transformatief ademwerk en meditaties nemen Leonie en Sandra  je mee in deze helende retraite. Leonie Poth is sinds 2013 relatiecoach (EFT), scheidingsmediator (MfN) en systemisch coach, en heeft honderden cliënten in hun processen begeleid. Daarnaast is Leonie actief met spirituele bewustzijnsprocessen en houd zij zich bezig met Sjamanistische methodieken en transformatief ademwerk. Sandra Eijsink is sinds 2011 coördinator bij Humanitas Begeleide Omgangsregeling voor probleemsituaties bij gescheiden ouders en geeft zij sinds jaren workshops met familieopstellingen. Sandra is als coach gespecialiseerd in rouwprocessen bij verlies en traumaverwerking. Beiden zijn professioneel breed opgeleid en hebben hun kennis zelf kunnen toepassen binnen hun privé relaties.  Inmiddels weten zij de uitdagingen binnen hun relaties en persoonlijke ontwikkeling met vertrouwen te ontvangen.

Sandra Eijsink

Sandra vertelt

 Leonie 

Poth

Leonie vertelt

Sandra ; "Ik hou van mensen en de interactie met elkaar. Je vindt me vaak in het bos samen met mijn hond en een vriend of vriendin. Al sparrend komen er dan vaak diepzinnige gesprekken met natuurlijk humor. In 2019 heb ik 7 maanden door Europa gereisd in mijn camperbusje en mijn hond, dit was een bijzondere ervaring. Zen momenten vind ik in beeldhouwen en met intuïtief schilderen."

Leonie; "Sinds 30 jaar voel ik mij geroepen om het innerlijke Zelf te ontdekken. Ik sta nu op het punt om niet meer te willen weten maar in het Nu te ervaren, het liefst in de ongerepte natuur. De eenvoud en stilte spreken mij steeds meer aan, humor is vreugde. Ik maak regelmatig Sjamanistische meditatiereizen om bij mijn kern te komen en vanuit mijn Ware Zelf anderen te begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf. "

Het verschil versterkt de relatie

Zowel Sandra als Leonie kennen de klappen van de zweep wanneer het gaat over het aangaan van liefdesrelaties. Beiden zijn kinderen van ouders die hun eigen grote en kleine trauma’s kenden. En daarnaast hebben zij ieder als moeder ook hun eigen uitdagingen beleefd. Vanuit verschillende werelden en levenspaden zijn zij elkaar via NLP opleidingen en het werkgebied tegengekomen en bouwden zij aan een vriendinnenrelatie waarin zij elkaar goed konden spiegelen. Onlangs hebben zij besloten om de professionele en persoonlijke kwaliteiten te bundelen en deze mooie retraite te organiseren. Beiden zetten op eigen wijze hun expertise in om bij te dragen aan meer gezonde relaties met meer bewustzijn. Ook jij kunt hierbij aansluiten!


Wil jij je plek reserveren?

Verzeker je plek en meld je aan via onderstaande knop en claim jouw relatiebestaansrecht!

Voor deze geheel verzorgde retraite op 3, 4 en 5 maart 2023 betaal je een eenmalige investering van €637 (inclusief btw) per persoon.

De groep bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 deelnemers en we verblijven in een prachtige luxe woonboerderij, midden in de natuur; De Deelgenoot in Empe, Gelderland.

We starten vrijdag om 10:00 uur en nemen wij afscheid van elkaar, zondag omstreeks 17:00 uur.

VROEGBOEKKORTING: Reserveer jij je plek vóór 27 december 2022, dan betaal je slechts €607 incl. btw.

Met de aanbetaling van 50% is je reservering definitief.

"Leonie kijkt liefdevol, respectvol en zonder oordeel naar oplossingen die ons als mensen weer in verbinding laten zijn. Met onszelf en met elkaar.
Ik ben diep geraakt door haar werkwijze.
Iedereen die een betere relatie wil aangaan met zichzelf en anderen, bel Leonie!!"
Marloes, Nijmegen
"Ik heb Sandra leren kennen als een betrokken en deskundige coach met een aanpak die ik als heel zuiver aanmerk. Ze komt snel in verbinding met gesprekspartners en is opvallend goed in staat om onderliggende boodschappen op te pikken. In haar aanpak geeft ze veel ruimte en stuurt op milde wijze naar de kern"
Leo, Enschede

Lang geleden was jij een kind van jouw ouders die de zorg en liefde van beide ouders nodig had. Maar dit kind is ook NU in jou aanwezig en mét de behoefte die destijds wel of niet vervuld is geweest. Jouw innnerlijk kind brengt onbewuste patronen mee die nu belemmerend in relaties kunnen zijn. Bijvoorbeeld verlatings- en bindingsangst komt bij de meeste mensen voor al zijn we er niet altijd bewust van. Maar niet alleen in liefdesrelaties ervaren we pijnpunten. Ook in relaties met ouders, kinderen, vrienden en collega's. Negatieve gevoelens en emoties zijn de triggers van een verborgen wond. Die wond heeft aandacht, liefde en genezing nodig.


Hoe verander ik mijn onbewuste patronen?

Met familieopstellingen  komen onbewuste patronen en gewoontes binnen jouw familiegeneraties naar de oppervlakte. Je leert hoe jouw ouders en voorouders ook hun onbewuste patronen hebben ingezet en wat dit voor jou betekent. Het zorgt ervoor dat het systeem opnieuw wordt geordend. Er ontstaat meer balans wanneer iedereen binnen jouw systeem zijn of haar eigen energetisch plek weer kan innemen.  
Met lichaamswerk en transformatief ademen leer je energetische blokkades en opgeslagen emoties te bevrijden. Onder begeleiding van prachtige muziek en liefdevolle begeleiding breng je de adem terug waar het ooit geblokkeerd is geraakt.

Wat kun je verwachten in deze 3-daagse?

 • Een interactief  3-dagen programma met 2 ervaren coach-trainers die er ook voor jou persoonlijk zijn;
 • Vrijdag gaan we kennis maken,  bouwen we aan een veilige setting, leren we hoe we meer in het lijf komen en starten we met familieopstellingen;
 • Zaterdag  we verhogen de somatische intelligentie met oefeningen en gaan verder met familieopstellingen. Waarin je als opsteller of representant je onbewuste patronen gaat ontdekken en diepgaande inzichten ontvangt;
 • Zondag pakken we de innerlijke blokkades aan die in het lichaam verborgen zijn. Met transformatief ademwerk, waar je als deelnemer én begeleider leert hoe jij je met anderen verbindt en wat je  belemmeringen zijn;
 • In de vroege en late uren kan je deelnemen aan een stiltewandeling, dansen en een vuurceremonie;
 • 2 Overnachtingen in een gedeelde luxe 2-persoonkamer* met eigen badkamer. Inclusief vegetarische maaltijden, koffie, thee, sapjes, fruit en lekkers.* 1-persoonskamer is mogelijk tegen meerprijs en beschikbaarheid.
Gewonde zielsdelen vinden
"A tree without roots is just a piece of wood."