GRATIS E-book “Waarin de man van de vrouw verschilt.

 

Verschil in denken en voelen.   In de scheidingsmediation zie ik bijna altijd de machteloosheid hoe ex-geliefden elkaar niet meer begrijpen en hoe die machteloosheid in boosheid en frustratie blijft voortzetten.   Meer inzicht in de oorsprong van hun eigen behoeften en verlangens, zou scheidende stellen in staat stellen de scheiding (sneller) te accepteren. Om zo weer te kunnen focussen op een nieuwe toekomst zonder wrok naar elkaar.   Wat doe je als je naar liefdevolle goedkeuring en aandacht hunkert? Je gaat geloven dat wanneer je goede cijfers haalt, dat wanneer je keurig aan de regels houdt, wanneer je stilzwijgend bent en weinig aandacht vraagt, dat je dan datgene krijgt waar je naar hunkert; de aandacht, de waardering, de erkenning, de veiligheid.   Van kinds af aan leer je dan al patronen aan, gebaseerd op je eigen overtuigingen. Je bent die ene gedachte die door die ene ervaring ontstond gaan geloven als enige waarheid. Deze overtuiging neem je dan al gauw in al jouw relaties mee.   Misschien heb je bewondering voor eigenschappen van de ander die anders zijn dan jouw eigenschappen. Vaak zijn dit eigenschappen die je zelf wel bezit, maar heb je deze door je eigen aangenomen overtuigingen en patronen ver weggestopt.   Wil je meer te weten komen over jou en je partner?

JA, ik wil dit E-book ontvangen!

Super, dat je ervoor kiest om dit e-Book te downloaden.

Vul je gegevens hieronder in en je krijgt het E-book in je mailbox (check ook je Spam)

Je wordt automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief.

 

 

close

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, blogs en ander nieuws.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *