GRATIS vraaguurtje bij ‘Lieve Leonie..’

Wie kent Mona nog?

Van “Vraag het Mona” uit het roddelblad Story. Ze was 25 jaar lang enorm populair in een tijdperk dat het internet nog niet bestond. Vele wilden haar vragen stellen over het leven zelf. Inmiddels hebben vele bladen deze rubriek geschrapt en delen we alleen nog verhalen. Hierdoor krijgen we steeds minder de kans om vragen te stellen, met name onszelf vragen te stellen. We krijgen in die verhalen antwoorden aangeboden maar ontdekken dan niet wat de eigenlijke vraag is.

Mijn kracht zit juist in het stellen van vragen. Ik beschouw en luister. En vanuit mijn innerlijke stilte komen dan altijd de juiste vragen naar boven. Die stel ik aan de persoon tegenover me waardoor de ander tot eigen inzichten en antwoorden komt. Ik werk heel intuïtief en schuif ik vanuit mijn enorme schatkist aangeleerde kennis en ervaring toe wanneer dit wenselijk is.

Ik geloof een deelgeverschap vanuit de Ubuntu filosofie. En óók ik leer van alle ervaringen en persoonlijkheden die ik ontmoet. Daarom nodig ik je uit om met elkaar te delen. Ik wil mijn bijdrage ruilen tegen de jouwe. Alles heeft waarde, ook jouw inbreng.

Op maandag, woensdag en vrijdagmiddag van 13:00 uur – 14:00 uur ben ik online beschikbaar voor wie een vraag heeft over onderwerpen als:

  • Scheiden of blijven?
  • Wat komt er kijken bij scheiden?
  • Welke soort coaching past bij me?
  • Waarom lukt het me niet met emoties om te gaan?
  • Hoe komen we uit deze negatieve spiraal?
  • Wat is een ouderschapsplan, alimentatie en wat te doen met een woning bij scheiden?
  • Hoe ga ik om met oordelen?
  • Enzovoorts.

Wil jij hiervan gebruik maken? Mail mij dan een berichtje naar mail@leoniepoth.nl en schrijf in het onderwerp: Vraag het Leonie. Geef je voorkeur dag aan en dan plan ik je in. Ik beantwoord je aanmelding met de link van onze Teams-sessie en ben ik een uur lang jouw ‘Lieve Mona’.

Tot ziens, Leonie.

close

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, blogs en ander nieuws.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *