WORKSHOP ‘De Noodrem bij ruzies’

Wanneer?
Vrijdag 𝟭𝟱 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟭 in Enschede.
Vrijdag 𝟮𝟵 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟭 in Haarlem.

𝗛𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗮𝗹𝘀;

‘Hoe laat ik mezelf en mijn (ex) partner heel bij dreigend conflict?’
‘Hoe zorg ik ervoor dat onze gesprekken niet escaleren?’
‘Hoe kan ik beter leren omgaan met hoogoplopende emoties als ik word getriggerd?’

𝗩𝗼𝗼𝗿 𝘄𝗶𝗲?

(Ex-) liefdespartners die:

  • regelmatig verstrikt raken in conflict
  • die de zwijgzame stiltes willen doorbreken
  • die regelmatig spijt hebben van uit de hand gelopen ruzies
  • die verantwoordelijkheid willen nemen voor eigen aandeel in de conflicten, maar niet weten hoe uit conflict te blijven
  • die in gesprek willen gaan over het ouderschap, de gemaakt afspraken maar het gesprek ontwijken uit angst voor escalatie.

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?

Door middel van praktische oefeningen krijg je inzicht in wat jou triggert, wat dat bij jou los maakt wanneer jullie in ruzie belanden. Je leert contact te maken met je gevoel en je eigen kracht om van hieruit een nieuwe stap te kunnen maken. Je gaat de noodrem in jezelf herkennen om de rust in jullie conflict te herstellen. Een krachtige stap naar herstel van de relatie die voor jullie beiden belangrijk is.

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮:

Inloop met koffie en thee om 9:30 uur. Het programma start om 10:00 uur en is de afronding om 17:00 uur. Neem zelf een lekkere lunch mee. Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie en thee.

𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴:

€75 (voor ondernemers exclusief btw)

𝗗𝗮𝘁𝗮 𝗲𝗻 𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲:

Vrijdag 𝟭𝟱 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟭 in Enschede.
Meld je voor aan via 𝗺𝗮𝗶𝗹@𝗹𝗲𝗼𝗻𝗶𝗲𝗽𝗼𝘁𝗵.𝗻𝗹

Vrijdag 𝟮𝟵 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟭 in Haarlem.
Meld je voor aan via 𝗶𝗻𝗳𝗼@𝗼𝘃𝗲𝗿-𝗲𝗻-𝘂𝗶𝘁.𝗻𝗹

(max. 8 deelnemers)

𝘞𝘦 𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯 𝘩𝘪𝘦𝘳𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵𝘭𝘪𝘫𝘯𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘙𝘐𝘝𝘔 𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘵𝘳𝘦𝘬𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘰𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘱𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘤𝘰𝘳𝘰𝘯𝘢𝘷𝘪𝘳𝘶𝘴.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿𝘀:

Martine Stavenga en Leonie Poth hebben elkaar als scheidingsbemiddelaar leren kennen door ruim 7 jaar met elkaar samengewerkt te hebben. Beiden zagen in de praktijk dat er bij scheiding veel meer werk te doen was. Een scheiding is meer dan het pragmatisch regelen. Zij zijn zich afzonderlijk gaan specialiseren in rouwprocessen en familiesystemen bij relatieproblemen. Beiden zijn inmiddels breed geschoold op het gebied van relationele verbindingen. Ook die met zichzelf.

Leonie: “𝘝𝘦𝘳𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘪𝘴 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘢𝘴𝘴𝘪𝘦 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯, 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘰𝘮𝘢𝘳𝘮𝘦𝘯”. www.leoniepoth.nl

Martine: “𝘙𝘦𝘭𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘰𝘰𝘳𝘻𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘳𝘪𝘦𝘵, 𝘻𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘱𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘳𝘪𝘦𝘵 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘣𝘰𝘷𝘦𝘯.” 𝘌𝘤𝘬𝘩𝘢𝘳𝘵 𝘛𝘰𝘭𝘭𝘦 www.over-en-uit.nl

close

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, blogs en ander nieuws.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *